Info linijaPitajte nas
Otvara se novi Roda Cash&Carry u Požarevcu

Otvara se novi Roda Cash&Carry u Požarevcu

23.12.2013.

U četvrtak, 26. decembra, novi Roda Cash&Carry otvara vrata svojim potrošačima u Požarevcu. Povodom otvaranja nove Rode organizovane su brojne akcije i popusti, koji će trajati sve do 31. decembra 2013.

Rodin objekat je mesto gde Požarevljani sigurno mogu pronaći dobar kvalitet, povoljne cene, širok asortiman proizvoda, mnogobrojne akcije i popuste. U Roda Cash&Carry objektu koji se prostire na oko 4.000 m2 kupcima je na raspolaganju asortiman od 13.000 artikala robe široke potrošnje i 3.500 proizvoda bele tehnike koji zadovoljavaju različite potrebe potrošača. Novo u ponudi je odeljenje pekare koje će obuhvatiti i 40 artikala koji će se svakodnevno peći u samom objektu uz širok asortiman ponude na toploteci. Na policama novog Cash&Carry objekta, nalaze se i dobro poznati proizvodi trgovačke marke koja, pored pristupačne cene, nudi proizvode najvišeg kvaliteta u tom segmentu. Pored toga, u sklopu objekta otvara se i Cafe bar Santana.

Na dan otvaranja objekta, 26. decembra, svaka 100-ta kupovina biće gratis, dok u petak, 27. decembra, Roda nagrađuje korisnike Pika kartice duplim Pika bodovima. U danima koji slede, od 27. do 29. decembra Roda je obezbedila poklon iznenađenje za svakog 100-og potrošača. Od 26. do 31. decembra za svakih 3.000 dinara kupovine potrošači dobijaju vrednosni bon od 100 dinara, koji mogu da iskoriste od 8. do 31. januara 2014. godine. Sve potrošače od 28. do 31. decembra, Roda Cash&Carry će obradovati popustom od 10% bez obzira na iznos kupovine. Da bi upotpunili praznično raspoloženje, Roda će svaki račun od otvaranja objekta, 26. decembra do 31. januara 2014. godine nagraditi kuponom na osnovu koga kupci ostvaruju 10% popusta u Santana baru.

U Roda Cash&Carry, kao i svim drugim Roda i Mercator trgovinama, kupci mogu da uštede pri svakoj kupovini uz Pika karticu. Pika kartica je kartica lojalnosti, jednostavna je za korišćenje, bez članarine i istovremeno donosi brojne pogodnosti prilikom kupovine kao što su odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate za proizvode tehnike, tekstila i galanterije.

Novi Roda Cash&Carry objekat nalazi se u ulici Đure Đakovića bb, a radno vreme je svakog dana od 7 do 22 časa.