Info linijaPitajte nas
Izvučena dobitnica glavne nagrade u velikoj nagradnoj igri „Sve što poželite”  MILION DINARA ZA POTROŠAČA IZ LESKOVCA

Izvučena dobitnica glavne nagrade u velikoj nagradnoj igri „Sve što poželite” MILION DINARA ZA POTROŠAČA IZ LESKOVCA

16.01.2024.

Poslednji mesec u 2023. godini doneo je mnogo radosti kupcima koji redovno kupuju u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, koji su imali priliku da osvoje vredne nagrade u velikoj nagradnoj igri „Sve što poželite”. Svake nedelje u prisustvu Komisije izvlačeni su dobitnici, pa je već u prvoj nedelji zdravlja, izvučeno 100 dobitnika bicikala, u drugoj nedelji para izvučeno je 500 dobitnika vaučera u vrednosti od 5.000 dinara, u nedelji putovanja 10 dobitnika vaučera za putovanje u vrednosti od 150.000 dinara, dok je u nedelji zabave, 10 vernih kupaca osvojilo Play Stationa 5.

 Kulminacija je nastala izvlačenjem glavne nagrade, vaučera od čak 1.000.000 dinara za godišnju kupovinu u svim IDEA, Roda ili Mercator prodavnicama, jer su šansu da budu izvučeni imali svi potrošači koji su učestvovali u nagradnoj igri. 

S ogromnim zadovoljstvom objavljujemo da je naš potrošač iz Leskovca imao najviše sreće i osvojio glavnu nagradu. Čestitamo najsrećnijem dobitniku! Više informacija o dobitnom računu možete videti OVDE.

 

Inače, u nagradnoj igri „Sve što poželite” koja je trajala od 11. decembra 2023. do 14. januara 2024. izvučeno je više od 600 dobitnika u više od 60 gradova na teritoriji cele Srbije. Mnogim našim potrošačima se ispunila novogodišnja želja jer su dobili baš ono što su poželeli.

 

Čestitamo najsrećnijem dobitniku ove nagradne igre, kao i svim ostalim dobitnicima i učesnicima.