Info linijaPitajte nas
Izvučeni dobitnici u velikoj nagradnoj igri “Sve što poželite”

Izvučeni dobitnici u velikoj nagradnoj igri “Sve što poželite”

03.01.2024.

Oni koji su imali najviše sreće u trećoj nedelji velike nagradne igre “Sve što poželite” mogu da nastave sa novogodišnjim slavljem. U prisustvu članova Komisije, izvučeno je 10 dobitnika koji su kupujući u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama ispunili uslov kupovine minimum jednog artikla sa posebnom oznakom “Vredno je zajedno” i osvojili vaučere od 150.000 dinara za putovanje po izboru preko agencije ,,Big Blue’’. 

Spisak dobitnika vaučera za putovanje možete pogledati OVDE. 

U toku dana svi dobitnici mogu da očekuju tačnu informaciju kada će moći da preuzmu svoju nagradu u objektu u kojem su napravili dobitni račun, a krajnji rok da to učine je 28. februar 2024. Pored lične karte za identifikaciju dobitnika, prilikom preuzimanja nagrade, naši srećni kupci treba da pokažu nefiskalni isečak sa kodom. 

Ostalo je još novogodišnjih želja koje planiramo da ispunimo našim kupcima u naredne 2 nedelje.  Svi računi koji nisu izvučeni u prvatri kruga nagradnog izvlačenja, učestvuju u izvlačenju narednh nedelja.

 

A šta još sve možete da osvojite?

 

Pošto nam je svima potrebno i malo zabave, svi koji su učestvovali i to čine i dalje, stiču mogućnost da osvoje jedan od 10 Sony PlayStation-a 5.

Idea, Roda i Mercator vam žele mnogo sreće tokom ove nagradne igre zato što će najsrećniji među nama osvojiti glavnu nagradu, a to je vaučer od čak 1.000.000 dinara za godišnju kupovinu u svim našim prodavnicama.

 

ČESTITAMO SVIM DOBITNICIMA, A OSTALIMA ŽELIMO MNOGO SREĆE U NAREDNOM IZVLAČENJU!