Info linijaPitajte nas
Izvučeni dobitnici u velikoj nagradnoj igri “Sve što poželite”

Izvučeni dobitnici u velikoj nagradnoj igri “Sve što poželite”

20.12.2023.

Oni koji su imali najviše sreće u prvoj nedelji velike nagradne igre “Sve što poželite” mogu da počnu sa prednovogodišnjim slavljem. U prisustvu članova Komisije, izvučeno je prvih 100 dobitnika koji su kupujući u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama ispunili uslov kupovine jednog artikla sa posebnom oznakom “vredno je zajedno” i osvojili bicikl.

Spisak dobitnika bicikala možete pogledati OVDE.

U narednim danima svi dobitnici mogu da očekuju tačnu informaciju u kojoj prodavnici će moći da preuzmu svoju nagradu, a krajnji rok da to učine je 28. februar 2024. Pored lične karte za identifikaciju dobitnika, prilikom preuzimanja nagrade, naši srećni kupci treba da pokažu nefiskalni isečak sa kodom.

Ostalo je još mnogo novogodišnjih želja koje planiramo da ispunimo brojnim našim kupcima u narednim nedeljama. Svi računi koji nisu izvučeni u prvom krugu nagradnog izvlačenja, učestvuju u izvlačenju naredne nedelje.

A šta još sve možete da osvojite?

Idea, Roda i Mercator vam poklanjaju 500 vaučera od po 5000 dinara za kupovinu u Idea, Roda i Mercator prodavnicama širom Srbije.

Za sve koji se raduju putovanjima pripremljeno je čak 10 vaučera od po 150.000 dinara za putovanje po izboru.

A pošto nam je svima potrebno i malo zabave, svi koji budu učestvovali stiču mogućnost da osvoje jedan od 10 Sony PlayStation-a 5.

Idea, Roda i Mercator vam žele mnogo sreće tokom ove nagradne igre zato što će najsrećniji među nama osvojiti glavnu nagradu, a to je vaučer od čak 1.000.000 dinara za godišnju kupovinu u svim našim prodavnicama.

ČESTITAMO SVIM DOBITNICIMA A OSTALIMA ŽELIMO MNOGO SREĆE U NAREDNOM IZVLAČENJU!