Info linijaPitajte nas
Idea, Roda i Mercator vam poklanjaju sve što poželite  – VELIKA NAGRADNA IGRA POČINJE

Idea, Roda i Mercator vam poklanjaju sve što poželite – VELIKA NAGRADNA IGRA POČINJE

08.12.2023.

Poslednji mesec u godini rezervisan je za najlepše želje od srca i najveću zahvalnost, koju upućujemo onima koji nam najviše znače i onima koji su oduvek bili naša podrška. Novogodišnji praznici su idealna prilika da iskažemo ljubav na najjednostavniji način i proslavimo zajedništvo. 

Šta obično želimo za Novu godinu?

Puno zdravlja, para, putovanja, zabave i sreće. Baš to svim vernim kupcima poželeće Idea, Roda i Mercator prodavnice kroz nagradnu igru “Sve što poželite”. I ne samo da će poželeti, već će sve to uviti u najlepši novogodišnji ukrasni papir i pokloniti onima koji budu imali najviše sreće.

 

Nagradna igra počinje 11.12. i trajaće sve do 14.01.2024. godine. 

Uslov za učešće je kupovina jednog artikla sa posebnom oznakom “vredno je zajedno”. Na računu će se naći jedinstveni kod, koji je potrebno da kupci pošalju kao SMS poruku na 4272. 

 

A šta sve možete da osvojite? 

  • Idea, Roda i Mercator vam pre svega žele zdravlje, zato vam poklanjaju čak 100 bicikala.
  • Zatim, mnogo para i zato će pokloniti 500 vaučera od po 5000 dinara za kupovinu u Idea, Roda I Mercator prodavnicama širom Srbije.
  • Za sve koji se raduju putovanjima pripremljeno je čak 10 vaučera od po 150.000 dinara za putovanje po izboru.
  • A pošto nam je svima potrebno i malo zabave, svi koji budu učestvovali stiču mogućnost da osvoje jedan od 10 Sony PlayStation-a 5. 

Idea, Roda i Mercator vam žele mnogo sreće tokom ove nagradne igre zato što će najsrećniji među nama osvojiti glavnu nagradu, a to je vaučer od čak 1.000.000 dinara za godišnju kupovinu u svim našim prodavnicama. 

 

Svaka nedelja biće posvećena jednoj novogodišnjoj želji, što znači da će se svake srede obaveštavati dobitnici putem SMS poruke koju su nagradu osvojili, dok će dobitnik glavne nagrade biti obavešten putem poziva. 

Jedan račun ne može da bude izvučen više puta, dok svi računi koji nisu izvučeni učestvuju u izvlačenju svake nedelje.

 

Pravilnik za Nagradnu igru “Sve što poželite” možete pogledati OVDE. 

Spisak Vredno je zajedno artikala koji učestvuju u Nagradnoj igri možete pogledati OVDE.

 

ŽELIMO VAM MNOGO SREĆE!