Info linijaPitajte nas
Nagradni konkurs "Stihove unesi – puna kolica odnesi!"

Nagradni konkurs "Stihove unesi – puna kolica odnesi!"

11.08.2023.

 

Nagradni konkurs "Stihove unesi – puna kolica odnesi!"

 

Roda je spremila COOL nagradni konkurs pod nazivom "Stihove unesi – puna kolica odnesi!" i zovemo sve školarce da se priključe ovoj uzbudljivoj avanturi. Ovo nije običan konkurs - ovo je prilika da se zabavimo, pokažemo kreativnost i nagradimo najbolje sa pregršt proizvoda za početak školske godine!

 

Kako učestvovati?

 

Vaše dete može lako učestvovati u konkursu. Sve što treba da urade jeste da sa svog Instagram profila (ili profila roditelja) ostave komentar ispod posta sa stihom od 4 reda na temu "Zašto volim školu". U komentaru treba da navedu svoje ime, uzrast i mesto prebivališta kako bismo znali ko je autor ove divne pesmice.

 

Nagrade koje vas čekaju:

 

Naš stručni žiri pažljivo će pregledati sve pristigle stihove i izabrati 10 srećnih dobitnika. Nagrada za svakog dobitnika je jedinstvena šansa da za 30 sekundi avanture po našim rafovima napune korpu sa školskom ponudom iz Rode. Od sveski, bojica, rančeva - izbor je zaista raznolik, a sve što ubace u korpu u definisanom vremenu biće njihovo.

 

Ovaj nagradni konkurs je prilika da vaši mališani pokažu svoju kreativnost, istovremeno izraze svoju ljubav prema školi i osvoje fantastične nagrade. Pratite nas na Instagramu i budite spremni da podržite svoje mališane u stvaranju najlepših stihova!

 

Važni datumi:

 

  • Početak konkursa: 11.08.2023.
  • Kraj konkursa: 18.08.2023.

 

Ne propustite ovu priliku da se zabavite i osvojite sjajne nagrade uz "Stihove unesi – puna kolica odnesi!" konkurs u organizaciji Rode!

 

Uslove i pravila učešća u konkursu možete pogledati OVDE

 

Obrazac saglasnosti za obradu podataka o ličnosti i fotografisanje/snimanje prilikom dodele nagrada možete pogledati OVDE