Info linijaPitajte nas
Mercator-S osvojio čak dva priznanja za najbolji odnos cene i kvaliteta

Mercator-S osvojio čak dva priznanja za najbolji odnos cene i kvaliteta

Prema rezultatima ankete koja je sprovedena u januaru, a u kojoj je učestvovalo 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, švajcarska organizacija za istraživanje tržišta „ICERTIAS” dodelila je čak dva Best Buy Award prinanja za kompaniju Mercator-S.

Jedno od priznanja zasluženo je osvojio brend IDEA. Na pitanje da navedu maloprodajni lanac sa ponudom vina koja, po njihovom iskustvu i mišljenju, nudi najbolji odnos cene i kvaliteta, najveći broj ispitanika odgovorio je da je to IDEA.

464x310 SK

Drugo priznanje osvojio je prvi multilojalti program u Srbiji – Super Kartica. Na pitanje da navedu program lojalnosti i vernosti, koji kupcima širom zemlje daje najbolji odnos cene i kvaliteta, najveći broj ispitanika je odgovorio da je to SUPER KARTICA.

Želimo da se zahvalimo kupcima širom Srbije koji prepoznaju našu želju da ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, i obećavamo da ćemo i u budućnosti raditi na tome da budemo još kvalitetniji, uslužniji i povoljniji za sve naše potrošače, u više od 80 gradova i mesta širom Srbije.