Info linijaPitajte nas
Super Klubić slavi 5. rođendan!

Super Klubić slavi 5. rođendan!

Dečji klub ’Super Klubić’ je deo programa nagrađivanja Super Kartica. Namenjen je roditeljima dece starosti od 0 do 7 godina. Učešćem u Super Klubiću, članovi će moći da ostvaruju posebne pogodnosti za sebe i svoje dete; kao i druge specijalne ponude.

Da bi potrošač postao član SUPER KLUBIĆA, mora pre svega da bude član Super Kartice koji putem prijavne forme dostavi obavezne podatke koji su potrebni za registraciju i učešće u Super Klubiću. Davanje podataka od strane korisnika je dobrovoljno. Korisnik može da unese podatke za više dece, ali i da sam ukloni podatke koje je ranije uneo.

Potrebno je da se popuni deo koji se odnosi na Super Klubić, kako bi se potrošač uspešno registrovao! Korisnik Super Kartice, koji pristupa Super Klubiću, kao roditelj i zakonski zastupnik deteta, popunjavanjem obaveznih podataka o svom maloletnom detetu iz ove prijavne forme i potvrđivanjem pravila kluba, saglasan je da Super Kartica prikuplja i obrađuje te podatke u svrhu omogućavanja pogodnosti Super Klubića za sve vreme trajnja članstva u Super Klubiću.

Ukoliko se učlani putem web sajta Ili call centra, nakon tri nedelje na kućnu adresu potrošačima šaljemo ličnu Super Karticu!

Ukoliko se učlano putem mobilne app, ne šaljemo fizički Super Karticu se mako eksplicitno ne pozovu Call centar I ne potraže da im se pošalje.

Učlanjenjem u Super Klubić potrošač ulazi u basic nivo pogodnosti.

Potrošnjom od 20.000rsd u našem sistemu (Mercator, Roda I IDEA prodavnice) I 3.000rsd na dečijem svetu prelazi u gold nivo, a potrošnjom od 35.000rsd I 5.000rsd na dečijem svetu prelazi u platinum nivo. Ukoliko potrošač troši tri meseca za redom, nivo pogodnosti se menja I potrošač prelazi u sledeci nivo Super Klubica.

U Super Klubić mogu biti učlanjeni svi korisnici Super Kartica.

 

Ukoliko prestane članstvo korisnika u Super Kartica programu nagrađivanja, automatski prestaje i njegovo članstvo u Super Klubiću. Obrada podataka nakon prestanka članstva u Super Klubiću dalje nije moguća.

 

Korisnik ima pravo da otkaže učešće u Super Klubiću slanjem obaveštenja na e-mail adresu info@superkartica.rs, pozivom na broj telefona 0800 301 300 ili poštom na našu adresu.

 

Svi registrovani korisnici Super Kartica koji su ujedno članovi Super Klubića, svoje benefite ostvaruju tako što tokom obračunskog perioda programa Super Kartica ostvare uslove o kojima su prethodno pravovremeno obavešteni, kupovinom kod određenih partnera programa. Da bi korisnik obezbedio da njegova transakcija bude adekvatno zabeležena, obavezan je da prilikom kupovine pokaže svoju Super Karticu zaposlenom na kasi kod kojih se obavlja kupovina. Po isteku obračunskog perioda, a tokom prvog narednog meseca, korisnici koji su ostvarili svoje pogodnosti o tome će biti obavešteni na adekvatan način.

U nastavku možete pogledati Super klubić ponudu povodom 5. rođendana: