Info linijaPitajte nas
Mercator-S podelio deset miliona dinara

Mercator-S podelio deset miliona dinara

U Mercator hipermarketu u Novom Sadu juče je srećnoj dobitnici uručena glavna nagrada od 1.000.000 dinara koju je osvojila učešćem u nagradnoj igri „Lova do neba baš kad ti treba“ koju je organizovala kompanija Mercator-S

 

Nakon završetka nagradne igre „Lova do neba baš kad ti treba“ izvučeno je preko 5.000 dobitnika iz 70 gradova i mesta širom Srbije kojima je kompanija Mercator-S uručila nagrade ukupne vrednosti od 10.000.000 dinara. Glavnu nagradu u iznosu od 1.000.000 dinara osvojila je Lana iz Novog Sada koja svaki dan kupuje u Mercator hipermarketu u kome su joj svečano uručeni vaučeri za kupovinu u vrednosti nagrade.

„Bila sam kod kuće, sama sam potražila rezultate na internetu jer sam znala da su prethodni dan izvlačeni – bila sam u šoku. Mnogo puta sam proveravala kod, da li to stvarno jeste. Svoju sreću sam prvo podelila sa roditeljima, a nagradi se najviše obradovao sin. Poslala sam samo jedan kod i izgleda da je to bilo dovoljno. Osvojiti milion dinara je stvarno fantastično – fizički mi nije bilo dobro nagrada je ogromna i ovo je zaista fantastična pomoć kućnom budžetu“, izjavila je Lana dodavši da će nagradu podeliti sa familijom i da će prva stvar koju će kupiti nešto za porodični ručak kojim će sa porodicom proslaviti.

U okviru nagradne igre „Lova do neba baš kad ti treba“ pristiglo je preko 100.000 jedinstvenih kodova iz cele Srbije, dok je izvučen 5.161 dobitnik u više od 70 gradova i mesta širom Srbije, uključujući Petrovac na Mlavi, Trstenik, Kovin, Kruševac, Knjaževac, Kragujevac, Vranje, Veliku Gradišku, Adu, Zrenjanin, Suboticu, Beograd, Novi Sad i mnoge druge. Dobitnicima nagrada su podeljeni vaučeri u vrednosti od 1.000, 5.000, 50.000, 100.000 i 1.000.000 dinara za kupovinu u nekoj od 330 IDEA, Roda i Mercator prodavnica. Direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, Nataša Pavlović se zahvalila svima koji su učestvovali u nagradnoj igri i najavila nove akcije i nagradne igre za sve kupce IDEA, Roda i Mercator prodavnica širom Srbije.

„Ponosni smo na činjenicu što kao kompanija iz godine u godinu nagrađujemo sve veći broj naših potrošača. Tako smo kroz nedavno završenu novogodišnju nagradnu igru „Lova do neba baš kad ti treba“, koja se organizovala u svim IDEA, Roda i Mercator prodavnicama, podelili 10.000.000 dinara svim našim potrošačima koji su učestvovali i osvojili vredne nagrade. U Mercatoru u Novom Sadu smo uručili glavnu nagradu od 1.000.000 dinara našoj srećnoj dobitnici, ali tu nije kraj, u narednim danima ćemo uručiti preko 5.000 vaučera i očekuju nas i u Petrovcu na Mlavi, Trsteniku, Kruševcu, Vranju i 70 gradova širom Srbije. Zaista smo srećni što smo kao kompanija i na ovaj način, kroz nagradnu igru, potrošačima koji inače obavljaju redovne kupovine u našim prodavnicama, omogućili da dobiju novac baš u pravo vreme i kada im zaista treba“, izjavila je Nataša.

Nagradna igra „Lova do neba baš kad ti treba“ je organizovana sa ciljem da svi kupci dobiju priliku da osvoje vaučere u određenom iznosu za kupovinu svega iz asortimana IDEA, Roda i Mercator prodavnica i u novu godinu uđu rasterećeniji i zadovoljniji.