Info linijaPitajte nas
IDEA, Roda i Mercator doneli novogodišnju magiju mališanima u Dečjem selu

IDEA, Roda i Mercator doneli novogodišnju magiju mališanima u Dečjem selu

27.12.2022.

Praznici su poseban period godine kada više nego ikada usmeravamo pažnju na nama drage i važne osobe. U susret njima, kompanija Mercator-S je započela tradicionalni IDEA, Roda i Mercator karavan organizovanjem novogodišnjeg vašara u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, gde je za 100 mališana priredila do sada nezapamćenu prazničnu čaroliju.

Poseta Deda Mraza, božićna predstava i podela paketića samo su neke od aktivnosti u kojima su najmlađi mogli da uživaju, a njihovi osmesi pokazatelj su da je i ove godine novogodišnji karavan ispunio očekivanja kako mališana, tako i onih koji o njima vode računa.

“Novogodišnji vašar je nešto najlepše što smo imali do sad i posebno nam je drago što je organizovan upravo u dvorištu našeg Dečijeg sela. Deca su zaista presrećna i verujem da je ovo jedan od onih događaja koji će dugo pamtiti. Ovo je dodatna motivacija za sve nas da pomeramo granice i da od naše institucije stvorimo još lepše i bolje mesto za sve mališane”, rekao je Radenko Kondić, rukovodilac Službe za smeštaj i zbrinjavanje dece i mladih u Dečjem Selu u Sremskoj Kamenici. 

IDEA, Roda i Mercator novogodišnji karavan osmu godinu za redom donosi osmehe i radost deci širom Srbije, a ove godine obišao je 23 grada, posetio 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu decu i drugih dečijih institucija gde je više od 5.000 mališana obradovao novogodišnjim paketićima.

„Mi nismo samo kompanija koja uspešno posluje, već smo i kompanija koja pored toga brine da se svi naši zaposleni uključe u akciju i usreće decu koja nažalost nemaju roditelje. Zato se svake godine trudimo da donesemo osmeh i sreću u sve domove za nezbrinutu decu i to će uvek biti naša misija, zato naš Karavan ovoliko dugo traje”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, i dodala da je posebno srećna jer su se ove godine u praznični karavan, odnosno u pakovanje paketića, uključila i deca zaposlenih iz kompanije.

 

Mercator-S  novogodišnji karavan ponovo je pokazao da je malo potrebno kako bismo uživali u lepoti prazničnog vremena i podseća nas da se radujemo svemu što nam ovaj period godine donosi.