Info linijaPitajte nas
Brzi keš u više od 330 prodavnica i na više od 1300 kasa širom Srbije

Brzi keš u više od 330 prodavnica i na više od 1300 kasa širom Srbije

Danas ne možemo da zamislimo život bez platnih kartica. Lako se koriste za plaćanja u zemlji, inostranstvu i na internetu, novac nam je na raspolaganju 24 sata i ukoliko vam zafali gotovine, možete da je podignete sa bankomata. Ipak, nije bankomat uvek blizu. Zato vam predstavljamo „Cash To Go“, uslugu koja vam omogućava da podignete brzi keš kad god to poželite. 

Na kasama, u više od 330 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa, u 80 gradova i mesta širom Srbije, svi korisnici Mastercard debitnih platnih kartica mogu da podignu i do 5.000 dinara sa svog tekućeg računa, zahvaljujući tehničkoj podršci UniCredit Banke. Na ovaj način kompanija Mercator-S nastavlja sa razvojem digitalizacije usluga i svojim potrošačima svakodnevno nudi mnogo više od obične kupovine. 

Podizanje novca na kasama moguće je obaviti u bilo kom IDEA, Roda ili Mercator objektu, u periodu od 8 do 21 čas. Sve što je potrebno jeste da prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi napomenete da biste želeli da podignete određeni iznos gotovine sa tekućeg računa, i da onda ukupan iznos platite Mastercard debitnom platnom karticom. Ova usluga korisnicima pruža novi nivo pogodnosti jer im omogućava pristup kešu u samo jednoj transakciji, čime im štedi vreme u potrazi za bankomatima. 

Podizanje gotovine prilikom plaćanja platnim karticama Mastercard, izdate od Unicredit banke, tretira se isto kao i standardno korišćenje kartice na bankomatu, i zato nema novih ili skrivenih troškova za potrošače.