Info linijaPitajte nas
Poziv od Deda Mraza

Poziv od Deda Mraza

17.12.2021.

Da li ste i vi u potrazi za nesvakidašnjim i savršenim iznenađenjem koje će usrećiti vaše mališane tokom novogodišnjih praznika? IDEA, Roda i Mercator su osmislili idealno rešenje i omogućila da svi roditelji, bake, deke, ujaci, stričevi i tetke, potpuno besplatno, omiljenim mališanima poklone poziv od pravog pravcatog Deda Mraza.

 

Sve što je potrebno je da odvojite manje od jednog minuta i nakon klika na link unesete ime deteta, navedete ko mu poklanja poziv i odaberete jednu od stvari koju dete najviše voli – ples, sport, muziku, fudbal, igračke, crtaće, školu ili igrice. Čim to uradite, magija počinje i važno je da srećni mališan bude uz vas kada Deda Mraz pozove jer će mu se obratiti imenom, pronaći njegovo ime u knjizi dobre dece i dati mu razlog da ostane prva liga i nastavi da roditeljima ne zadaje briga.

 

Deda Mraz ni prilikom poziva ne zaboravlja na mali novogodišnji dar pre onih koji će osvanuti ispod jelke nakon novogodišnje noći, pa ćete nakon razgovora moći da sačuvate i odštampate njegovu sliku sa ličnom posvetom vašem mališanu.

 

Aplikacija je potpuno besplatna i može se koristiti više od jednog puta, jer su se IDEA, Roda i Mercator pobrinuli da ove godine Deda Mraz ne preskoči nijedno dobro dete.