Info linijaPitajte nas
IPS pokaži i popust važi!

IPS pokaži i popust važi!

Da li znate da u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama plaćanje možete da obavite mobilnim telefonom, pomoću IPS QR koda. Dovoljno je da aplikaciju, koja vam omogućava ovakvu vrstu plaćanja, preuzmete preko Gugl Plej i Ep Stor prodavnice i vaše plaćanje učinite jednostavnijim i najbezbednijim. Ono što naše kupce posebno raduje je da pored plaćanja kupovine, mobilnim telefonom, uz pomoć IPS QR koda, mogu da plate i svoje račune.

 

Posebna vest koja će vas obradovati odnosi se na akciju IPS pokaži i popust važi. U periodu od 12. novembra do 12. decembra, u okviru ove akcije, omogućili smo da prilikom plaćanja računa putem IPS koda, ostvarite 5% popusta na celokupan iznos računa u našim prodavnicama. I to nije sve. Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, plaćanje IPS kodom donosi vam popust od 3 dinara po litru na kupovinu goriva.

 

Jasno je, IPS pokaži i uštedi vreme ali i dodatne uštede!

*Popust se obračunava na kasi, ne sabira se sa drugim popustima i ne važi za akcizne, akcijske, artikle sa konačnom cenom, artikle snižene uz Super Karticu za korisnike Super Kartice, sveže meso, duvanske proizvode, dnevne novine i časopise.