Info linijaPitajte nas
Želite da radite pola radnog vremena? Prijavite se za posao u našoj kompaniji.

Želite da radite pola radnog vremena? Prijavite se za posao u našoj kompaniji.

 

Inspirisani aktuelnim trendovima na tržištu rada, omogućili smo zaposlenje u našoj kompaniji na pola radnog vremena za određene pozicije. Četvoročasovno radno vreme idealno je za sve koji iz određenih razloga nisu u mogućnosti da rade puno radno vreme - studenti, penzioneri, porodični ljudi sa previše obaveza ili oni koji žele da ostvare dodatnu zaradu. 

Pozicije u našim maloprodajnim, veleprodajnim i logističkim objektima, koje su otvorene za ovakav vid zaposlenja su PRODAVAC i MAGACIONER. Kao najveći poslodavac u Srbiji, kandidatima nudimo stabilnu zaradu, treninge za usavršavanje, kao i priliku za napredovanje. Pored toga, tu je i Super Kartica koja zaposlenima donosi super pogodnosti. 

Mercator-S je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Srbiji u okviru kog u 80 gradova i mesta širom Srbije posluju Idea prodavnice, RODA marketi i moderni Mercator hipermarketi, kao i četiri Velpro centra i HoReCa centar namenjen ugostiteljima. Mercator-S je u grupi od 10 najvećih kompanija u Srbiji, ima blizu 8.300 zaposlenih koji svakog dana usluže i do 300.000 potrošača. 

Postanite deo Mercator S tima u Srbiji i pošaljite svoju prijavu putem mail-a na adresu selekcija@mercator.rs ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 104 105.

 

 

Ostale novosti
Oktoberfest u Rodi!
28.10.2021. Aktuelno

Oktoberfest u Rodi!

Nectar nagradna igra
25.10.2021. Aktuelno

Nectar nagradna igra