Info linijaPitajte nas
Kroasan iz naše pekare nestaje u trenu

Kroasan iz naše pekare nestaje u trenu

Mnogi idealan početak dana shvataju ozbiljno i zato za doručak biraju ukusne zalogaje toplog i mekanog kroasana. U našoj pekari možete da pronađete baš taj idealan kroasan vrhunskog kvaliteta, uvek sočan i svež. To je ono naše pecivo, koje kada probate, jedan komad nikada neće biti dovoljan.     

Za lepše jutro uvek možete da kombinujete proizvode iz naše pekare. Isprobali smo mnogo recepata da napravimo ono što ćete voleti. Tako je nastao asortiman koji se proizvodi na tradicionalan način, za koji se biraju najkvalitetniji sastojci, proizvodi koji su pravljeni sa puno ljubavi i strpljenja, uvek sveži pekarski proizvodi ispečeni kod nas. 

Zašto 92% ispitanika bira naše kroasane? Možda zato što su od premium lisnatog test i što se mese isključivo od maslaca i imaju nadev od fino topljene čokolade, Ili svežih kajsija, ili jednostavno zato što je sve rečeno pečeno pred vašim očima... u našim pekarama.

Istraživanje koje je sproveo IPSOS na uzorku od 540 ljudi za testiranih 9 proizvoda sa naše pekare, na teritoriji 4 grada u Srbiji u februaru 2021. godine, pokazuje da je 85% potrošača ocenilo naše proizvode sa vrlo dobrom ili odličnom ocenom.

Udovoljavamo vašim željama. Zato je izbor u našoj pekari jednom rečju - neverovatan. I što je najbolje, proizvodi su lako dostupni - nadohvat ruke i bez čekanja!

IDEA/Roda/Mercator Pekara. Potvrdili ljubitelji pekarskih proizvoda.