Info linijaPitajte nas
Novi namaz Argeta kosjerićka pastrmka ekskluzivno u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama

Novi namaz Argeta kosjerićka pastrmka ekskluzivno u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama

Mercator-S pridružio se inicijativi Atlantic grupe i njenog brenda Argeta, koja je otkupila zalihe kosjerićke pastrmke koje vlasnici ribnjaka nisu mogli da prodaju, i ponudio  da se na policama IDEA, Roda i Mercator prodavnica nađe novi namaz od kosjerićke pastrmke. Kako bi ovaj namaz bio još pristupačniji kupcima, Mercator-S i Argeta odrekli su se svojih profita.

 

“Kompanija Mercator-S posvećena je pružanju podrške proizvođačima koji za svoje proizvode koriste domaće sirovine izuzetnog kvaliteta. Naši potrošači su sve više naklonjeni domaćim proizvodima u kupovini, tako da su i oni značajna podrška domaćoj privredi. Zbog toga nam je važno da proizvod koji ćemo ponuditi kupcima bude dobrog kvaliteta i dostupan po pristupačnim cenama za sve, a Kosjerićka pastrmka to i pokazuje”, izjavila je Violeta Kovačević, generalni direktor Mercator-S i dodala da se kompanija uključila u ovaj projekat jer već godinama unazad pruža podršku domaćoj privredi.

 

Iza ovog namaza postoji priča o društvenoj odgovornosti i podršci lokalnim preduzetnicima, konkretno porodici Đokić i ribnjaku u mestu Zarići – Seča Reka (opština Kosjerić), u vremenima neočekivane i velike krize izazvane pandemijom Covid 19.

 

Više o tome pročitajte na linku https://www.argeta.com/rs/spread-love/items/udruzenim-snagama-pruzena-pomoc-lokalnim-preduzetnicima/