Info linijaPitajte nas
Pomozi nam da doniramo

Pomozi nam da doniramo

03.11.2020.

San je važan za srećan i zdrav razvoj svake bebe, ali je još važniji za jednu od 4.000 beba koje se prevremeno rode u Srbiji svake godine. Prevremeno rođene bebe mogu da spavaju i do 97% vremena, a san je temelj njihovog zdravog fizičkog i emocionalnog razvoja. Tokom ciklusa spavanja, majušni mozak stvara nove puteve i osnažuje svoj nervni sistem, istovremeno regulišući telesne sisteme, čuvajući energiju i razvijajući čula. Zbog toga je presudno da njihov san bude što neprekidniji ili neometaniji.

Pelene Pampers® Preemie Protection posebno su dizajnirane za najmanju bebu. Pelena veličine P3 pogodna je za bebe težine manje od 0,8 kg i manja je za čak tri veličine od obične pelene za novorođenče. Naše pelene Preemie Protection nude prilagođeno prianjanje kako ništa ne bi ometalo bebu i dizajnirane su tako da podrže nesmetano spavanje čak i najkrhkijih bebica.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će od 1.novembra 2020. do 21.novembra 2021. godine, za svako kupljeno Pampers Premium Care pakovanje ili bilo koje Pampers Pants pakovanje u IDEA, Roda ili Mercator radnjama, Pampers i Mercator-S donirati jednu specijalizovanu pelenu za prevremeno rođene bebe Neonatološkom institutu u Srbiji u vrednosti od 25.000 pelena.

17. novembar je globalni dan prevremeno rođenih beba, a njihov san je kamen temeljac njihovog zdravog razvoja. Ono što prevremeno rođene bebe najviše treba da rade - je da ne rade skoro ništa osim spavanja. Jer, miran, neometan san je ono što je njihovom razvoju najpotrebnije. Kad su ovako malešni, ništa ne bi trebalo  da ih uznemirava. Zato hajde da svi budemo tihi, posebno ovog dana, kako bismo zaštitili njihov dragocen san.