Info linijaPitajte nas
Produženo radno vreme povodom Ukrsa

Produženo radno vreme povodom Ukrsa

15.04.2020.

Kompanija Mercator-S je sa 323 maloprodajna objekta jedan od najvećih trgovinskih lanaca na tržištu Srbije. Zato IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi imaju važnu ulogu u redovnom snabdevanju kupaca svim potrebnim namirnicama.

Povodom pripreme za proslavu Uskrsa, koji se po julijanskom kalendaru obeležava u nedelju 19. aprila, odabrane IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi produžili su svoje radno vreme.

U sredu 15. i četvrtak 16. aprila, svi IDEA, Roda i Mercator maloprodajni objekti radiće od 7 do 16 časova.

U petak 17. aprila, u periodu od 4 do 7 časova ujutru, IDEA, Roda i Mercator prodavnice, biće otvorene za sugrađane starije od 65 godine, a u periodu od 8 do 16 časova, i za sve druge kupce.

S obzirom na to da su naši najstariji sugrađani jedna od najranjivijih grupa, kada je reč o Korona virusu, kompanija Mercator-S je donela odluku da petkom, u periodu od 4 do 7 sati ujutru, 314 odabranih IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa bude na usluzi samo osobama starijim od 65 godina. Spisak tih prodavnica možete pogledati klikom OVDE.

Sigurnost svih naših kupaca širom Srbije i svih zaposlenih je najvažnije. Zato apelujemo da pažljivo pratite i primenjujete sva neophodna uputstva o prevenciji i zaštiti, da nastavite da poštujete vanredne mere i ostanete kod kuće. Sve naše prodavnice su dobro snabdevene, zato vas pozivamo na odgovornu kupovinu, samo ono što vam je neophodno i kada vam je neophodno.

Pratite nas na Facebook stranici i sajtu, jer ćemo tu objavljivati sve aktuelne informacije.

Uživajte u prazničnoj kupovini, nabavite sve što vam je potrebno i proslavite Uskrs sa svojim najmilijima.

 Hvala vam što imate poverenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima.