Info linijaPitajte nas
Novi PL brend za pripremu kolača

Novi PL brend za pripremu kolača

U našim prodavnicama, od sada možete da kupite novi PL brand za pripremu kolača, Sweet Chef. Bilo da vam je potrebno kokosovo brašno, mleveni orah ili mleveni lešnik, ovi Sweet Chef proizvodi su nezamenljivi sastojci za kolače i ostale poslastice. Poigrajte se ukusima i dobićete savršenu bajaderu u 3 sloja koja se topi u ustima. 

Recept za prvi sloj: 140g Sweet chef mlevenih oraha, 120g devičanskog kokosovog ulja, 50g sirovog kokosovog šećera koji nije termički obrađen, 2 kašike kakao praha. U posudi na pari rastopite kokosovo ulje i dodajte sirovi kakao prah pa pomešajte. U blenderu sameljite kokos šećer, dodajte mlevene orahe i smesu kokos ulja i kakao praha pa sve lepo pomešajte da bude kremasto. Razlijte smesu u silikonski kalup i ostavite u zamrzivaču da se stegne.

Recept za beli sloj: 135g mlevenih badema (kožica oguljena), 40g Sweet chef Kokosovog brašna, 30g kokosovog mlevenog šećera, 130g kokosovog ulja. Sve sastojke pomešajte u blenderu pa smesu sipajte preko prvog sloja i stavite u zamrzivač da se stegne.

Recept za 3 sloj: 130g Sweet chef mlevenih lešnika, 120g rastopljenog kakao maslaca, 2 kašičice sirovog kakao praha, 55g mlevenog kokosovog šećera

Rastopite kakao maslac na pari, dodajte mu kakao prah. Sve sastojke zajedno promešajte u blenderu i smesu sipajte preko belog sloja pa stavite u zamrzivač da se stegne.

Bajaderu držite na sobnoj temperaturi kako bi vam bila što mekša. Prijatno!