Info linijaPitajte nas
Veliko finale Roda 3x3 prvenstva Srbije

Veliko finale Roda 3x3 prvenstva Srbije

Posle skoro 40 održanih turnira širom Srbije, u subotu 17. avgusta, na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu, odigraće se završnica svih takmičenja, Finale Roda 3×3 prvenstva Srbije 2019. u kategoriji seniora i seniorki.

Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira u Srbiji boriće se za titulu prvaka države i brojne vredne i prestižne nagrade. Među ekipama su i naše ekipe koje su rangirane među deset najbolji evropskih i svetskih ekipa u basketu 3×3: Novi Sad, Liman, Zemun, Ralja Intergalaktik. To našem Finalnom turniru daje rejting najjačeg evropskog turnira ovog leta.

Naša Roda, zajedno sa ostalim kompanijama koje su podržale ovo prvenstvo, sprema poseban i izuzetno atraktivan program Finalnog turnira, koji će biti na nivou standarda najvećih evropskih turnira. Na Trgu će biti postavljena dva specijalizovana terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti i bogat program i atraktivni učesnici i gosti. Pored muškog, održaće se i Finalni turnir u kategoriji žene – seniorke.

Očekuje nas pravi spektakl u Novom Sadu. Pridružite se i vi!