Info linijaPitajte nas
Kada snovi postanu stvarnost: Izvučen dobitnik BMW X3 u nagradnoj igri

Kada snovi postanu stvarnost: Izvučen dobitnik BMW X3 u nagradnoj igri

Nekada snovi mogu postati stvarnost! Goranu Marjanoviću iz Šida se ovih dana to ostvarilo jer je u našoj nagradnoj igri „Vredno je zajedno – nagradna igra koja zaista vredi“, koja je organizovana u svim našim prodavnicama, IDEA, RODA i Mercator, osvojio ni manje ni više nego BMW X3. Goran je redovan potrošač u prodavnici IDEA Super u Šidu, koju doživljava kao drugu kuću. Naše koleginice i kolege, zaposleni u prodavnici IDEA Super u Šidu, gde je ubačen pobednički talon, kažu da Goran već godinama kupuje kod njih i da smatraju da je nagrada otišla u prave ruke.

„Vredno je zajedno - nagradna igra koja zaista vredi, je najveća nagradna igra u istoriji naše kompanije, jer je organizovana u više od 320 maloprodajnih objekata i u gotovo 80 gradova i mesta širom Srbije.  Za 4 nedelje podelili smo 401 vrednu nagradu, među kojima je i fantastični BMW X3, koji je dobio naš kupac, Goran Marjanović, iz Šida“, izjavio je Lazar Marković, direktor maloprodaje u našoj kompaniji prilikom uručenja ključeva srećnom dobitniku. Direktor Marković je dodao da ćemo sa ovakvim i sličnim aktivnostima nastaviti i ubuduće, čestitao je svim dobitnicima i zahvalio se kupcima što su nam ukazali poverenje i učestvovali u nagradnoj igri koja zaista vredi. 

Nagradna igra „Vredno je zajedno“ trajala je od 8. aprila do 4. maja. Tokom četiri nedelje mnogi potrošači koji kupuju u IDEA i Roda prodavnicima i Mercator Hipermarketima imali su tu sreću da osvoje neku od vrednih nagrada. Podeljeno je 100 televizora, 100 veš mašina, 100 frižidera, 100 šporeta i fantastični BMW X3.  Goran i još 400 srećnih dobitnika najbolje razumeju zašto je igra nosila slogan „nagradna igra koja zaista vredi“.

Ostale novosti
Back to school je cool
19.08.2019. Aktuelno

Back to school je cool

Navijaj uz Chipsy i sigurno osvoji
16.08.2019. Aktuelno

Navijaj uz Chipsy i sigurno osvoji

Kupi Laško i zaradi
02.08.2019. Aktuelno

Kupi Laško i zaradi

Dax power Citrus & Ocean
02.08.2019. Aktuelno

Dax power Citrus & Ocean