Info linijaPitajte nas
Kada snovi postanu stvarnost: Izvučen dobitnik BMW X3 u nagradnoj igri

Kada snovi postanu stvarnost: Izvučen dobitnik BMW X3 u nagradnoj igri

Nekada snovi mogu postati stvarnost! Goranu Marjanoviću iz Šida se ovih dana to ostvarilo jer je u našoj nagradnoj igri „Vredno je zajedno – nagradna igra koja zaista vredi“, koja je organizovana u svim našim prodavnicama, IDEA, RODA i Mercator, osvojio ni manje ni više nego BMW X3. Goran je redovan potrošač u prodavnici IDEA Super u Šidu, koju doživljava kao drugu kuću. Naše koleginice i kolege, zaposleni u prodavnici IDEA Super u Šidu, gde je ubačen pobednički talon, kažu da Goran već godinama kupuje kod njih i da smatraju da je nagrada otišla u prave ruke.

„Vredno je zajedno - nagradna igra koja zaista vredi, je najveća nagradna igra u istoriji naše kompanije, jer je organizovana u više od 320 maloprodajnih objekata i u gotovo 80 gradova i mesta širom Srbije.  Za 4 nedelje podelili smo 401 vrednu nagradu, među kojima je i fantastični BMW X3, koji je dobio naš kupac, Goran Marjanović, iz Šida“, izjavio je Lazar Marković, direktor maloprodaje u našoj kompaniji prilikom uručenja ključeva srećnom dobitniku. Direktor Marković je dodao da ćemo sa ovakvim i sličnim aktivnostima nastaviti i ubuduće, čestitao je svim dobitnicima i zahvalio se kupcima što su nam ukazali poverenje i učestvovali u nagradnoj igri koja zaista vredi. 

Nagradna igra „Vredno je zajedno“ trajala je od 8. aprila do 4. maja. Tokom četiri nedelje mnogi potrošači koji kupuju u IDEA i Roda prodavnicima i Mercator Hipermarketima imali su tu sreću da osvoje neku od vrednih nagrada. Podeljeno je 100 televizora, 100 veš mašina, 100 frižidera, 100 šporeta i fantastični BMW X3.  Goran i još 400 srećnih dobitnika najbolje razumeju zašto je igra nosila slogan „nagradna igra koja zaista vredi“.