Info linijaPitajte nas
Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite BMW X3

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite BMW X3

Kada sa porodicom kre­nete u veliku kupovinu da biste nabavili sve što vam je potrebno za praznike koji su pred nama, ne zaboravite da i vi možete biti srećni dobitnik. Ako želite da okušate svoju sreću potrebno je samo da u IDEA prodavnicama, Roda marketima ili Mer­cator hipermarketima obavite kupovinu veću od 2.000 dinara, da na ra­čunu imate najmanje tri proizvoda sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO, i u prilici ste da osvojite neku od vrednih nagra­da, među kojima je i ne­verovatni BMW X3.

U vikendu koji je za nama, neki su to već ura­dili. Na Gradskom trgu u Subotici, izvučeno je prvih 100 dobitnika VREDNO JE ZAJEDNO – NAGRADNE IGRE KOJA ZAISTA VRE­DI, pa je tako 100 šporeta otišlo u više od 50 gradova i mesta širom Srbije.

VREDNO JE ZAJEDNO – NAGRADNA IGRA KOJA ZAISTA VREDI traje sve do 4. maja, a naredno izvla­čenje biće organizovano u Nišu, 27. aprila, kada će 100 srećnih dobitnika osvojiti veš mašine. Sedam dana kasnije, u subotu 4. maja, u Novom Sadu, biće proglašeno i 100 dobitnika frižidera. Nakon dodele bele tehnike, tri dana ka­snije, u utorak 7. maja, u okviru finalnog izvlačenja koje će biti organizovano u Beogradu, saznaćemo i ko su dobitnici 100 televizora i neverovatnog automobi­la BMW X3.

Svečanost finalnog izvlačenja za sve koji 7. maja dođu u Roda Mega na Novom Beogradu, biće ulepšana velikim muzič­kim spektaklom, a naj­mlađi će moći da uživaju u nastupima dečijeg hora, plesne škole i baletskog studija.

Vredno je igrati sa VREDNO JE ZAJEDNO proizvodima koji su vaši omiljeni i dobro poznati artikli na policama IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa širom Srbije.