Info linijaPitajte nas
1. rođendan Super Klubića

1. rođendan Super Klubića

14.02.2018.

Naš Super Klubić brzo raste i već slavi prvi rođendan! Tim povodom, za preko 14.000 članova pripremili smo puno iznenađenja. Dok proslavljamo 1. rođendan, poklanjamo članovima Super Klubića!

 

U Rodi, samo u periodu 18. do 24. februara za učlanjenje u Super Klubić, članovi mogu da ostvare neverovatne popuste od 50% na romobil trotinete, a Chicco Emotivni meda koji će obradovati mališane, može da se kupi sa 40% popusta po neverovatnoj ceni 2.499 din!

Pozivamo sve rođendance i oni koji žele da postanu članovi Super Klubića da se 23. februara pridruže rođendanskom programu koji organizujemo u Rodi Mega na Novom Beogradu, Nišu i Novom Sadu, od 12 do 15 časova.

Ljubav do neba i sve što deci treba!

 

 

Super Klubić je osmišljen tako da, najboljom ponudom na jednom mestu, odgovori na potrebe modernog roditeljstva od prvih dana života vaše dece, kada su ljubav, pažnja i podrška najvažniji, preko prvih zubića i koraka, do polaska u vrtić i školicu.

Pridružite se Super Klubiću! Pretvorite kupovinu u zabavu i druženje za celu porodicu, a mi smo tu da pažljivo osluškujemo vaše potrebe i pripremamo vrhunsku ponudu uz mnogobrojne privilegije za naše članove.

Ostale novosti
Roda i reprezentacija
10.09.2019. Aktuelno

Roda i reprezentacija