Info linijaPitajte nas
Bio fish kvalitet – uvek pitajte za poreklo ribe koju kupujete

Bio fish kvalitet – uvek pitajte za poreklo ribe koju kupujete

15.11.2018.

Kompanija Bio fish doo - slatkovodne akvakulture, iz Apatina, posvećena je kvalitetu i zadovoljstvu svojih klijenata i potrošača.
 
Pre svega akcenat stavljamo na Bio fish šarana, na čiji smo kvalitet vrlo ponosni i koga sa posebnom pažnjom odgajamo, u našim ribnjacima, na mikro lokalitetu Šaponje, kod Sombora.
 
Šaran je riba koja je najzastupljenija kod nas. Nažalost, šaran je često diskriminisan zbog nekontrolisane ponude, porekla i načina proizvodnje, lošeg kvaliteta vode i ishrane. Neretko je i način distribucije i prodaje šarana, na izuzetno lošem nivou, što takođe negativno utiče na zdravlje šarana, a samim tim i na njegov kvalitet.
 
Bio fish šaran se proizvodi od najkvalitetnije, jednogodišnje i dvogodišnje riblje mlađi, u zatvorenom sistemu, napajanom vodom iz bunara, bez uticaja zagadjenja iz površinskih voda, pod nadzorom najboljih stručnjaka. Voda se redovno kontroliše od strane Zavoda za javno zdravlje i ima sav kvalitet vode, koju možete slobodno piti. Posebna pažnja se posvećuje ishrani, biljnog porekla, bez GMO sastojaka, sa strogo kontrolisanim količinama proteina, masti i ostalih neophodnih sastojaka, a koju za naše potrebe proizvodi Veterinarski zavod iz Subotice.
 
Kao rezultat dobili smo zdravu i živahnu mladu ribu, izuzetnih kvaliteta i kondicije, težine od 2,2 do 3,5 kg. Crveno meso odlične teksture i mirisa, izuzetno malog procenta masnoće u tkivima i ukusa prepunog slasti, koji nećete brzo zaboraviti su svakako karatkteristike Bio fish šarana.
 
Osim proizvodnjom šarana, Bio fish redovno i pouzdano snabdeva Roda markete, na teritoriji cele Srbije, najkvalitetnijom svežom, rečnom i morskom ribom, morskim plodovima i delikatesima od ribe.
 
 
Izuzetna organizacija i logistika omogućavaju da u ribarnicama koje mi snabdevamo, mozete kupiti jadransku ribu i školjke ekstra kvaliteta u celoj zemlji. Na policama se nudi najkvalitetniji i najsvežiji losos koji stiže iz Norveške, a svakog vikenda ponuda je obogaćena divljom, morskom ribom i morskim plodovima iz Grcke, Italije, Maroka…. Kalifornijska pastrmka i losos pastrmka, koji se uvoze dva puta nedeljno, izuzetnog su kvaliteta, a proizvode se u Republici Srpskoj.
 
Vaš BIO FISH – kvalitet pre svega!