Info linijaPitajte nas
LIDERI U SPORTU I BIZNISU POTPISALI NOVI UGOVOR O SARADNJI

LIDERI U SPORTU I BIZNISU POTPISALI NOVI UGOVOR O SARADNJI

Potpisivanjem novog Ugovora o sponzorstvu između Košarkaškog saveza Srbije i RODE, koja posluje u okviru kompanije Mercator-S, nastavlja se saradnja koja uspešno traje već tri godine. Novim ugovorom daje se doprinos daljem razvoju srpske košarke, uz koju je RODA bila u prethodnom periodu, čime je doprinela poboljšanju kvaliteta takmičenja, rečeno je danas prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora. Dokumentom je definisano da će RODA i u naredne tri godine pružati podršku tokom održavanja takmičenja, ali i dodatnih projekata koji imaju za cilj promociju košarke i sporta.

Otvaranjem KSS šopova sa najširim asortimanom opreme srpske košarkaške reprezentacije, RODA je pomogla Košarkaškom savezu Srbije da svoje proizvode učini dostupnim svim navijačima. Sponzorstvom “Roda juniorske lige Srbije”, RODA već tri godine zaredom svim klubovima donira nove garniture dresova, a mladim igračima i osiguranje u slučaju sportskih povreda.

Ovom prilikom najavljeno je da će i u naredne tri godine, RODA intenzivno pružati podršku Košarkaškom savezu Srbije, kako bi se i dalje radilo na razvoju ovog sporta u Srbiji, jer RODA je ponosni sponzor srpske košarke.