Info linijaPitajte nas
Roda osvojila tri Qudal medalje za najviši nivo kvaliteta

Roda osvojila tri Qudal medalje za najviši nivo kvaliteta

9.08.2018.

Rezultati istraživanja kvaliteta QUDAL koje je sprovedeno na internet uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, pokazuju da Roda, prema mišljenju potrošača, u čak tri segmenta nudi najviši nivo kvaliteta u Srbiji.

Stručni i ljubazni kasiri, savremene Tik-Tak kase na kojima sami možete da obavite plaćanje bez pomoći prodavca, kao i moderne poklon kartice s kojima možete obradovati sebi drage osobe, opredelilo je potrošače da glasaju za trgovinski lanac Roda koji je nagrađen za apsolutno najviši nivo kvaliteta u segmentima - usluga na blagajni, blagajna bez prodavca i poklon kartica.

Švajcarska organizacija ICERTIAS (www.icertias.com), koja sprovodi QUDAL - QUality meDAL Serbia, kao i Best Buy Award istraživanje, želi da stvori kulturu u kojoj će pružaoci usluga postizati maksimalan kvalitet i svojim potrošačima nuditi najbolje. Istraživanje je sprovedeno na internet populaciji iz Srbije, na uzorku od 1.200 ispitanika starijih od 15 godina, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Ove godine Roda je, zajedno sa kompanijom Mercator-S, bila dobitnik i Superbrands priznanja, što predstavlja samo još jednu potvrdu kvaliteta usluge koju nudi svojim kupcima.