Info linijaPitajte nas
Želiš da radiš velike stvari?

Želiš da radiš velike stvari?

28.03.2018.

Ako si student završne godine osnovnih ili master studija na sledećim fakultetima: Ekonomskom, Fakultetu organizacionih nauka, Saobraćajnom, Filozofskom, Pravnom, Poljoprivrednom, Matematičkom, Primenjenim umetnostima i IT smerovima i imaš:

- Hrabre ideje
- Disciplinovan si, a slobodan
- Slediš strast i želiš uspeh
- Pažljivo slušaš, a imaš šta i da kažeš

Onda si baš ti prava osoba za Generaciju 2018!

Projekat Generacija 2018 je program stučne prakse koji traje šest meseci u nekom od područja: Trading i Category Management, IT, Logistika, Veleprodaja, HR, Marketing, Pravni poslovi ili Finansije. Tokom trajanja programa uvek imaš podršku, uz tebe su mentor i buddy.

Proces selekcije je sledeći:

- Pregled biografija
- Grupno testiranje
- Speed dating
- Intervju prema kompetencijama specifičnim za poslovna područja
- Test timskog ponašanja

U program ulazi 20 kandidata. Tokom šest meseci želimo da ti pružimo znanje i iskustvo, i mogućnost da nakon završenog programa budeš deo naše kompanije.

POGLEDAJTE VIDEO I UPOZNAJTE SE SA PROGRAMOM >>

 

O programu

Projekat Generacija 2018 je program stručne prakse koji traje 6 meseci, tri faze po dva meseca. Program je organizovan tako da svaka faza predstavlja stepenicu više u zaduženjima i odgovornostima.

Na početku programa, odnosno u prvoj fazi se najpre upoznaješ sa strukturom i organizacijom kompanije.

U drugoj fazi te uvodimo u poziciju Saradnika/Asistenta kroz usvajanje osnovnih procesa u području, poslovnih operacija, ekspertskih pojmova i linija komunikacija. Počinješ timski projekat “Generacija 2018 otvara maloprodajni objekat” sa ostalim kolegama iz programa.

Na kraju programa, odnosno u trećoj fazi očekuje se visok nivo samostalnosti na poziciji Saradnik/Asistent, završetak projekta i otvaranje maloprodajnog objekta zajedno sa ostalim kolegama koji su bili sa tobom u projektu Generacija 2018.