Info linijaPitajte nas
Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić otvorio prvu Rodu u Pirotu

Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić otvorio prvu Rodu u Pirotu

29.12.2017.

Rasim Ljajić, potpredsednik vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota i Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S, danas su zajedno, na adresi Lava Tolstoja BB, otvorili prvi Roda market u Pirotu.

 

 “Vlada Srbije želi da svi trgovinski lanci dobiju jednaki tretman. Otvaranjem ovog RODA prodajnog objekta želimo da damo vrlo jasnu podršku Vlade Srbije za stabilizaciju poslovanja kompanije Mercator-S. Posebno je važno to da su u ovom objektu, od 27.000 proizvoda u ponudi, 70 odsto artikli koji su proizvedeni u Srbiji. Ovo je izuzetna šansa za proizvođače iz Pirota, koji svoje proizvode mogu da plasiraju, ne samo u marketima RODE, već i u IDEA i Mercator prodavnicama”, izjavio je Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota je rekao da je prisustvo RODA trgovinskog lanca važno za Pirot i da  očekuje da će ovde uspešno poslovati.

 

 „Za nas je ovaj deo Srbije izuzetno značajan i otvaranjem prvog RODA marketa u Pirotu to želimo i da pokažemo. Ovim projektom Mercator-S uspešno završava svoj investicioni ciklus za 2017. godinu, u okviru kojeg smo otvorili 12 novih prodavnica, preuredili 34 postojeće i investirali u razvoj naše maloprodajne mreže više od 6 miliona evra. Izuzetno smo srećni što smo, otvaranjem ovog Roda objekta, zaposlili 53 novih kolega i koleginica, i što doprinosimo zapošljavanju u Pirotu“, rekao je Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S i dodao da za 2018. godinu kompanija Mercator-S ima velike planove i da će staviti akcenat na dalju ekspanziju maloprodaje širom Srbije.

RODA market u Pirotu, koji se prostire na više od 3.000 kvadratnih metara, i u čije otvaranje je investirano više od 2 miliona evra, biće na raspolaganju svojim potrošačima svakog dana od 7 do 22 časa. Tokom predstojećih novogodišnjih praznika radno vreme će biti usklađeno sa potrebama potrošača.

 

Ostale novosti
Frikom ručak
24.11.2017. Aktuelno

Frikom ručak

Tamo gde je velika rasprodaja!
23.11.2017. Aktuelno

Tamo gde je velika rasprodaja!