Info linijaPitajte nas
Na Trgu republike određen žreb za Roda Juniorsku ligu Srbije

Na Trgu republike određen žreb za Roda Juniorsku ligu Srbije

12.10.2017.

Na svečanom događaju koji je na beogradskom Trgu republike organizovao Košarkaški savez Srbije, a uz podršku sponzora Triglava i Rode, održana je promocija Roda Juniorske lige Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije i Triglav Ženske kadetske lige Srbije, kao i žrebanje takmičarskih brojeva za sezonu 2017-2018.

U fantastičnom košarkaškom ambijentu, pred nekoliko stotina građana, mladim košarkašima, košarkašicama i njihovim trenerima prvo se obratio potpredsednik KSS za takmičenja Dušan Projović.

„I ove godine smo na Trgu, u ovom prelepom ambijentu. Za razliku od prošle godine, sada imamo i pehar juniorskih šampiona Evrope. Naravno, ne smemo da zaboravimo ni da su kadeti bili treći u Evropi, a juniorke srebrne… Svima vam čestitam na tim uspesima. Želim da se zahvalim našim partnerima Rodi i Triglavu koji su sponzori ovih liga, medijima, saradnicima, generalnom sekretaru KSS Dejanu Tomaševiću… Ove lige postoje godinama i idemo pravim putem. Mlade košarkašice i košarkaši, želim vam, pre svega, puno zdravlja i da imate uspešnu sezonu, da budete dobri đaci i idoli vršnjacima… Košarka je sport koji vas izdvaja od ostalih i želim vam mnogo sreće i uspeha.ˮ

Prisutnima se obratio i Matija Protić, izvršni direktor marketinga u kompaniji Merkator-S.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo ponovo uz juniorku ligu, koja je budućnost srpske košarke i ono što mi u Rodi zovemo „najbolje iz Srbije“. Sigurni smo da se među vama kriju i budući seniorski reprezentativci, svi oni koji nam svakog leta pružaju radost i zadovoljstvo vraćajući se sa medaljama sa velikih takmičenja. Roda će zato ostati uz srpski sport, ostaće uz vas… I ove godine smo spremili garniture dresova i osiguranje za sve vas. Želimo vam puno sportske sreće, da budete zdravi i, ono što je najvažnije, da uživate u košarci.ˮ

Kao ponosni sponzori Juniorske, Kadetske i Ženske kadetske lige Srbije, Roda i Triglav su, zajedničkim snagama, i ove godine obezbedili svim klubovima ove tri lige garniture dresova u kojima će se takmičiti tokom sezone, kao i osiguranje od povreda za sve mlade košarkašice i košarkaše.