Info linijaPitajte nas
Roda obeležila otvaranje nove prodavnice u Lazarevcu

Roda obeležila otvaranje nove prodavnice u Lazarevcu

14.09.2017.

Uoči otvaranja nove prodavnice u Lazarevcu u sklopu STOP SHOP ritejl parka, na adresi Železnička bb, RODA je uz podršku opštine Lazarevac, posetila porodilište Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević” i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kojima je poklonila klima i TV uređaje. Pored toga, RODA je podržala i Festival humora za decu, koji se održava od 12. do 14. septembra, i odvojila fond od 50.000 dinara za nagrade koje će biti uručene na završnici festivala.

"Opština podržava sve inicijative koje imaju za cilj da ulepšaju život Lazarevčana i ovom prilikom želimo da izrazimo zahvalnost RODA trgovinskom lancu, koji je na ovaj način pokazao da brine o lokalnoj zajednici u našem gradu. Takođe pozivamo i ostale kompanije da slede primer ovog trgovinskog lanca", izjavio je Bojan Sinđelić, predsednik Opštine Lazarevac.

"Za nas je ovaj grad zaista poseban po mnogo čemu i otvaranjem nove prodavnice, kao i našim aktivnostima uoči otvaranja to želimo i da pokažemo. Povodom otvaranja Roda prodavnice odlučili smo da pružimo podršku porodilištu Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević" Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kao i Festivalu humora za decu", rekao je Zlatko Radaković, regionalni direktor maloprodaje za RODA baner i dodao da je RODA domaća trgovina koja neguje tradiciju porodične kupovine i potrošačima nudi bogatu ponudu svakodnevnih, ali i ostalih kućnih potrepština i bele tehnike neophodnih za svako domaćinstvo.


Sugrađanima i vernim potrošačima RODA je i ovoga puta pripremila veliki broj iznenađenja kojima će ih nagraditi u novoj prodavnici, sa 10 odsto sniženja za kupovinu u periodu od 14. do 17. septembra, duplim bodovima za korisnike Super Kartice u istom periodu, a nove korisnike Super Kartice koji u ovom periodu podnesu zahtev za program obradovaće sa 100 poklon bodova. Nova RODA prodavnica svojim potrošačima nudi 23.000 artikala na 2.250 kvadratnih metara prodajnog prostora i na raspolaganju je od 8 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji.

 

Ostale novosti
Obaveštenje o zloupotrebi brenda
03.03.2018. Aktuelno

Obaveštenje o zloupotrebi brenda

Velika AL-KO prolećna akcija
01.03.2018. Aktuelno

Velika AL-KO prolećna akcija

Ukusi moga kraja
20.02.2018. Aktuelno

Ukusi moga kraja