Info linijaPitajte nas
Veliki koncerti Željka Joksimovića i Dejana Petrovića

Veliki koncerti Željka Joksimovića i Dejana Petrovića

23.08.2017.

U vikendu koji je pred nama Beograđane očekuje veliki događaj koji će biti zabava za sve generacije. Roda Mega prodavnica na Novom Beogradu, na adresi Đorđa Stanojevića 35, će u još boljem, lepšem i prijatnijem ambijentu dočekati sve svoje potrošače, a upravo tim povodom, u subotu 26. avgusta Željko Joksimović i Dejan Petrović i Big Band će ispred ove prodavnice održati koncerte. Jedan od najboljih bendova sa ovih prostora će svoj nastup imati od 19 časova, a već od 20.30 časova nastupiće Željko Joksimović. Kraj tog muzičkog spektakla i otvaranje preuređene Rode biće proslavljen uz veliki vatromet koji se očekuje u 22 sata.

 

I tu nije kraj iznenađenjima. Roda Mega je za svoje najvernije potrošače spremila veliki broj akcija, mnogobrojne pogodnosti i nagradni konkurs. Svi kupci sa računima većim od 3.000 dinara dobiće „grebalicu“ koja im donosi mogućnost da osvoje neku od 6.000 sjajnih nagrada i fantastični Fiat 500L.

Pogledajte pravila nagradne igre i nagrade koje delimo:

Pravila_nagradne_akcije_-_RODA_-_LAV.PDF

Nagrade.pdf 

Program za decu će u subotu trajati od 9 do 17 časova i sadržaće zabavne i edukativne aktivnosti, kao i bogat umetnički program u okviru kojeg će nastupiti Kulturno umenička društva i dečji hor „Čarolija“. U nedelju će, pored raznih aktivnosti na temu vraćanja u školske klupe, u 18 časova nastupiti i ekipa humorističke serije „Državni posao”. Od ponedeljka 28. avgusta do nedelje 3. septembra, različitim aktivacijama na temu porodice, škole, penzionera, proizvoda iz Srbije nastaviće se sa slavljem, a očekuju se i dodatne pogodnosti uz Super Karticu.

 

Sigurni smo da želite da iskoristite vikend na najbolji način, zbog toga vas pozivamo na fantastičan provod od subote, 26. avgusta do nedelje 3. septembra!