Info linijaPitajte nas
Veliko finale RODA 3x3 prvenstva Srbije u centru Beograda

Veliko finale RODA 3x3 prvenstva Srbije u centru Beograda

17.08.2017.

Posle 35 turnira širom Srbije, zakazan je termin Finalnog turnira za prvaka Srbije. U subotu, 19. avgusta, počev od 12.00 časova, na Trgu republike u Beogradu odigraće se završnica svih takmičenja – FINALE RODA 3X3 PRVENSTVA SRBIJE 2017.

Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira širom Srbije boriće se za titutlu prvaka države i brojne vredne i prestižne nagrade. Među ekipama su i sve naše ekipe koje su na FIBA 3x3 rang listi među najboljim evropskim i svetskim ekipama u basketu. To našem Finalnom turniru daje rejting jednog od najvećih evropskih turnira ovog leta.

Roda, ponosni sponsor KSS, kao i kompanije Triglav i Buster, spremaju poseban i izuzetno atraktivan program Finalnog turnira koji će biti na nivou standarda najvećih evropskih turnira. Na Trgu republike biće postavljena dva specijalna terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti bogat program, atraktivne učesnike i goste. Očekuje se pravi spektakl.

Za najuspešnije ekipe obezbeđene su vredne nagrade. U kategoriji senior tim koji osvoji prvo mesto dobiće pehar, medalje i odlazak na Kvalifikacioni Masters turnir u Debrecinu 28-29.avgust. imaće plaćene troškove puta, novčanu nagradu od 150.000 dinara, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 20.000 dinara i robne nagrade KSS. Drugoplasirana ekipa dobiće pehar i medalje, novčanu nagradu 75.000 din, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 10.000 din i robne nagrade KSS. Trećeplasirani tim će osvijiti pehar, medalje i novčanu nagradu 30.000 din, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 5.000 din i robne nagrade KSS. Tim koji šampionat bude završio na četvrtom mestu dobiće robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije.

U kategoriji juniora tri prvo plasirane ekipe osvojiće pehar, medalje i robne nagrade KSS, dok će četvrtto plasiran tim dobiti robne nagrade KSS.

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije