Info linijaPitajte nas
Nastavak uspešnog partnerstva Rode i Košarkaškog saveza Srbije

Nastavak uspešnog partnerstva Rode i Košarkaškog saveza Srbije

18.02.2017.

Tokom trajanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu potvrđeno je višegodišnje partnerstvo kompanije Mercator-S, odnosno njenog brenda Rode i Košarkaškog saveza Srbije. Matija Protić, izvršni direktor marketinga kompanije Mercator-S, i Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS, složili su se da su dosadašnji zajednički projekti bili više nego uspešni i da su značajno doprineli zajedničkom cilju, a to je razvoj košarke u svim delovima Srbije i promocija ovog sporta među decom.

Roda je bila ponosni sponzor FIBA kvalifikacionog turnira u Kombank areni s kojeg je naša reprezentacija, kao pobednik takmičenja, otišla na Olimpijske igre u Rio i tamo osvojila srebrnu medelju!

Svoju podršku Roda je dala i ženskoj seniorskoj i juniorskoj ligi Srbije što je znatno uticalo na poboljšanje kvaliteta ovih takmičenja i dalo dodatnu vrednost ženskoj reprezentaciji Srbije da na Olimpijskim igrama u Riju osvoji bronzanu medalju!

Roda je donirala i terena za basket. Upravo nakon te podrške „Roda 3 x 3 liga Srbije‟ je od strane FIBA u avgustu 2016. godine proglašena i zvanično najjačom ligom na svetu!

Iako su uspesi muške i ženke reprezentacije dokaz vrhunskog kvaliteta, Roda isto tako snažno podržava decu i mlade. Organizovala je akciju podele „2000 lopti za buduće asove“ u 117 osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Postala je sponzor „Roda juniorske lige Srbije‟ i svim klubovima donirala nove garniture dresova, a mladim igračima je obezbedila i osiguranje u slučaju sportskih povreda. Radi edukacije mladih promovisala je knjigu Bore Stankovića „Igra mog života“ gde se iz prve ruke može doživeti istorija svetske košarke viđena očima jednog od doajena ovog sporta.

Kao ponosni sponzor srpske košarke, Roda je pomogla Košarkaškom savezu Srbije i da svoje proizvode učini dostupnim navijačima širom Srbije. Kao ekskluzivni i jedni distributer Roda je u 5 najvećih prodavnica otvorila KSS šopove sa najširim asortimanom opreme srpske košarkaške reprezentacije, a u svim ostalim prodavnicama KSS kornere sa nekim od najtraženijih artikala iz ove ponude.

Svi su saglasni da je nastavkom ove saradnje srpska košarka još jednom dobila pravog partnera, pa je dogovoreno da fokus i u ovoj, za našu košarku značajnoj godini, bude promocija ovog sporta među decom i mladima, kao i podrška svim selekcijama.

Kao ponosni sponzor, Roda je i ove godine podržala Kup Radivoja Koraća pa je, tokom trajanja ovog takmičenja, u okviru Hale Čair otvorila još jedan KSS šop. Sve do nedelje 19. februara KSS šopovi u Roda Centru Niš i Hali Čair poklanjaće popust od 30% na ceo asortiman, od originalnih reprezentativnih dresova, pa do navijačkih rekvizita. Kupovinom ovih proizvoda svi zajedno pomažemo razvoj srpske košarke.

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije

5 minuta do posla
06.09.2017. Aktuelno

5 minuta do posla