Info linijaPitajte nas
Tamo gde je novi doživljaj kupovine

Tamo gde je novi doživljaj kupovine

07.12.2016.

U želji da izađe u susret svojim potrošačima i tako ih obraduje još prijatnijom kupovinom od one na koju su navikli, 9. decembra će Roda na dobro poznatom mestu u Zaplanjskoj ulici broj 32, osvanuti u novom ruhu.

 

Kako bi ugodila svim ljubiteljima ribljih specijaliteta, Roda je novim odeljenjem ribarnice ukazala na bogatu ponudu sveže ribe za pripremu obroka po svojoj meri i za svaku priliku. Novo gastro odeljenje Roda je učinila mestom na kojem se ostvaruju sve gurmanske želje uz bogatu ponudu tradicionalnih srpskih jela po vrlo povoljnim cenama u kojima će uživati cela porodica. Nismo zaboravili ni naše najmlađe. Uvođenjem dodatnog sadržaja za decu, na odeljenju Dream Factory, Roda je napravila poseban doživljaj za igru, crtanje i igranje igrica. Uz pomoć jednostavnih samouslužnih Tik-Tak kasa omogućila je brzu i jednostavnu kupovinu za potrošače, koji mogu sami skenirati i plaćati proizvode koje žele.

 

Na dan otvaranja, svaka 100. kupovina je besplatna, a prvih 100 kupaca koji kupe proizvode iz odeljenja Dream factory u vrednosti od 2.500 dinara dobijaju po dve karte za predstavu „Petar Pan na ledu“ koja se održava u Beogradskoj areni. I to nije sve. Tokom prva tri dana za račun preko 3.000 dinara, ostvarujete popust od 10 odsto za narednu kupovinu koji važi do 18. decembra, a specijalno u subotu, 10. decembra za svaku stotu kupovinu pripremili smo poklon iznenađenje sa odeljenja tehnike.

 

Prva tri dana, sve potrošače u Rodi očekuje bogat sadržaj i zabavan program uz LEGO i dečji kreativni kutak, animatore i mađioničare, iscrtavanja lica, a na dan otvaranja pored dečje predstave od 17 časova nastupiće Tijana Dapčević i hor Čarolija.  U gastro kutku ćete prva tri dana od 16 do 20 časova imati prilike da se upoznate sa istorijom srpske kuhinje, drevnim jelima, kao i da probate neke od njih. U danima vikenda za svaku kupovinu preko 1.000 dinara svaka porodica ima mogućnost slikanja u Hroma Key instalaciji gde na poklon dobija porodični kalendar za 2017. godinu.

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije