Info linijaPitajte nas
Predstavljen novi dres košarkaške reprezentacije Srbije

Predstavljen novi dres košarkaške reprezentacije Srbije

09.06.2016.

U punom dvorištu beogradske osnovne škole Kralj Petar I, na mestu gde je pre 93 godine odigrana prva košarkaška utakmica u Srbiji, kapitenka ženskog košarkaškog tima Milica Dabović i košarkaš Nemanja Nedović, prvi su poneli dresove u kojima će naši najbolji košarkaši igrati sve zvanične utakmice u narednom periodu. Prisutni su imali priliku i da odgledaju retrospektivu dresova naše reprezentacije od šezdesetih godina do danas, koju su za njih nosili dečaci i devojčice, ali i da se upoznaju sa drugim odevnim predmetima ovog tima.

Dres reprezentacije je uvek bio više od odevnog predmeta. Dizajnom i kvalitetnim materijalima uvek je pratio rezultate tima i izazivao želju kod svih da ga obuku i predstavljaju svoj narod na nekom velikom takmičenju. Kako je vreme prolazilo, tako se i asortiman sportske opreme širio. Kao ponosni sponzor srpske košarke, Roda je kroz asortiman zvanične prodavnice Košarkaškog saveza Srbije koji se nalazi u svim prodajnim objektima, reprezentaciju još više približila njenim navijačima. Zato je svim ljubiteljima ovog sporta ponudila mesto na kojem mogu da nabave nove dresove ali i neke od omiljenih navijačkih i sportskih rekvizita sa oznakama našeg tima.

Roda je, kao domaći trgovinski lanac, koji posebnu pažnju posvećuje društvenoj odgovornosti i zajednici u kojoj posluje, prepoznala značaj koji ovaj sport ima za našu zemlju i njenu omladinu i pokazala spremnost da podrži seniorski i juniorski košarkaški tim Srbije. Podrškom Juniorskoj ligi i basket turniru „3 na 3“ koji se održava u celoj Srbiji, a čije takmičenje i dalje traje, Roda je još jednom uspela da probudi košarkaški duh među decom i pokaže brigu o budućnosti ovog sporta u našoj zemlji.

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije