Info linijaPitajte nas
10% popusta u Roda Megamarketima i Cash&Carry!

10% popusta u Roda Megamarketima i Cash&Carry!

12.06.2013.

U svim Roda Megamarketima i Cash&Carry prodavnicama, potrošači mogu da ostvare popust od 10 posto subotom i nedeljom, za kupovinu u vrednosti većoj od 1.000 dinara.

Izlazeći u susret svojim vernim potrošačima, Mercator-S je omogućio svojim kupcima da brže i lakše ostvare uštedu kupujući u Roda Megamarketima i Cash&Carry prodavnicama.

Osim u svim Roda megamarketima i Cash&Carry, popust 10 posto subotom i nedeljom za kupovinu u vrednosti većoj od 1.000 dinara, kupci Rode mogu ostvariti i u Roda Cash&Carry Leskovac i Roda Supermarketima u Loznici, Inđiji, Senti, Pančevu, Požegi, Jagodini, Čačku i Supermarketu Vrbas, Narodnog fronta 51 i Supermarketu Zemun 2, Batajnički put 1.

Popust u Roda Megamarketu Novi Sad, Temerinski put 50 odobrava se svaki dan bez obzira na iznos, u Roda Cash&Carry Kraljevo, Roda Megamarketu Smederevska Palanka i od 19.08.2013. i u Roda Megamarketu Požarevac popust se odobrava svaki dan za kupovine veće od 1.000 dinara, a u Cash&Carry Beograd kupci popust mogu da ostvare svaki dan za iznos kupovine veće od 3.000 dinara. U Roda Megamarketu Novi Sad Plus, Kanalska 11 popust 10% ne važi.

Dodatna informacija o popustu:
Popust se obračunava na kasi i ne sabira se sa ostalim popustima. Popust ne obuhvata akcijske artikle, proizvode sa zaključanim cenama, duvan i novine. Popust se ne odobrava pri kupovini na odloženo plaćanje čekovima građana i Pika kareditom. Popust važi samo za kupovine fizičkih lica. Za ove kupovine ne upisuju se Pika bodovi.