Info linijaPitajte nas
10% popusta u Roda Megamarketima

10% popusta u Roda Megamarketima

16.05.2013.

Od 17. maja u svim Roda Megamarketima, potrošači će moći da ostvare popust od 10 posto subotom i nedeljom, za kupovinuu vrednosti većoj od 1.000 dinara.

Izlazeći u susret svojim vernim potrošačima, Mercator-S je umesto dosadašnjih 2.000 dinara kao limit za ostvarivanje ovog popusta, sada omogućio svojim kupcima da brže i lakše ostvare uštedu kupujući u Roda Megamarketima.

Osim u svim Roda megamarketima, popust 10 posto subotom i nedeljom za kupovinu u vrednosti većoj od 1.000 dinara, kupci Rode mogu ostvariti i u Roda Cash&Carry Leskovac i Roda Supermarketima u Loznici, Inđiji, Senti, Pančevu, Požegi, Jagodini, Čačku i Supermarketu Vrbas, Narodnog fronta 51 i Supermarketu Zemun 2, Batajnički put 1.

Dodatna informacija o popustu:

Popust se obračunava na kasi i ne sabira se sa ostalim popustima. Popust ne obuhvata akcijske artikle, proizvode sa zaključanim cenama, duvan i novine. Popust se ne odobrava pri kupovini na odloženo plaćanje čekovima građana i Pika kareditom. Popust važi samo za kupovine fizičkih lica. Za ove kupovine ne upisuju se Pika bodovi.