Info linijaPitajte nas
Plaćajte rate za PSK u prodavnicama Mercator-S

Plaćajte rate za PSK u prodavnicama Mercator-S

01.04.2016.

Korisnici platne Super Kartice od sada mesečne račune za ovu karticu mogu da izmiruju na kasama ili info pultovima u odabranim Roda, Mercator i IDEA prodavnicama.

Kako bi korišćenje platne Super Kartice bilo još jednostavnije, Mercator-S i Sberbank Srbija omogućili su svojim korisnicima i mogućnost da plaćanje obaveza po kartici obave u čak 30 odabranih Roda, Mercator i IDEA prodavnica širom Srbije.

Ovo je prva kartica u Srbiji koja pruža ovu mogućnost svojim korisnicima, a koju izdaje banka. Sve odabrane lokacije na kojima je moguće izvršiti izmirenje obaveza po kartici su posebno vizuelno obeležene i uplate mogu da se vrše isključivo gotovinom.

Platna Super Kartica omogućava kupovinu do 12 rata bez kamate i naknade u IDEA, Roda, Mercator, Intersport i drugim prodavnicama iz Mercator-S mreže, odloženo plaćanje do 45 dana kao i značajne uštede prilikom svakodnevnih kupovina u mreži Super Kartica partnera, kao i ostalim prodajnim mestima u zemlji i svetu. Ovo je samo deo benefita koje ova kartica pruža svojim korisnicima i to bez obaveze prenosa zarade u Sberbank Srbija.

Više informacija o pogodnostima platne Super Kartice možete dobiti u ekspoziturama Sberbank Srbija, pozivom Sberbank kontakt centra na 19909 ili na sajtovima www.sberbank.rs i www.superkartica.rs.


SPISAK LOKACIJA GDE MOŽETE IZVŠITI UPLATU