Info linijaPitajte nas
Podeljene lopte osnovnim i srednjim školama u celoj Srbiji

Podeljene lopte osnovnim i srednjim školama u celoj Srbiji

31.12.2015.

Društveno odgovoran projekat u okviru koga RODA, zajedno sa prijateljima akcije Košarkaškim savezom Srbije i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poklanja 2000 košarkaških lopti školama širom Srbije, uspešno je završen. Lopte su podeljene u 117 osnovnih i srednjih škola na celoj teritoriji Srbije. Bilo je puno sreće, radosti i iznenađenja naših mladih sportista i budućih asova širom Srbije koje smo obradovali košarkaškim loptama, a sve u cilju promovisanja sporta i sportskih vrednosti među mladima.

Umesto 500 koliko je bilo prvobitno planirano, podeljeno je čak 4 puta više – 2.000 Molten lopti školama koje su dobile najviše glasova u aplikaciji na sajtu i Facebook stranici RODE. U ovom projektu koji je trajao od 15. septembra do 01. novembra, učestvovale su sve osnovne i srednje škole na teritoriji Srbije što je ukupno 1676 škola.

Kroz ovu i mnoge druge društveno odgovorne aktivnosti koje trgovinski lanac RODA pokazuje da nije samo mesto porodične kupovine, već je brend koji kroz brigu o mladima i lokalnoj sredini u kojoj posluje, neguje tradicionalne, porodične vrednosti.

 

 

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije