Info linijaPitajte nas
Svakog dana popust od 10 posto bez limita kupovine

Svakog dana popust od 10 posto bez limita kupovine

04.04.2013.

U godini u kojoj Roda Megamarket, koji se nalazi na adresi Temerinski put 50 u Novom Sadu, obeležava 10 godina rada, kompanija Mercator-S je investirala u najveći Megamarket u Srbiji i pripremila brojna iznenađenja za svoje potrošače. Povodom značajnog jubileja, kompanija je kupcima od danas 5. aprila, obezbedila popust od 10 posto svakog dana i to na svaki iznos kupovine.*

U osveženom ambijentu objekta Roda Megamarketa potrošačima je na raspolaganju ponuda od oko 36.000 artikala. Novina za potrošače je proširen asortiman proizvoda tehnike, tako da je kupcima sada na raspolaganju 13.600 artikala na prostoru od 4.000 metara kvadratnih. Od petog aprila, na odeljenju tehnike, Megamarket potrošačima nudi i veliki izbor rasvete, kupatila, opreme za vodovod i grejanje, tepiha, tapeta, slika i ogledala, zavesa i garnišna.

Ekskluzivan prostor, politika povoljnih cena, najšira ponuda proizvoda domaćih i inostranih proizvođača uz veliki izbor proizvoda trgovačke marke Mercator, prijatan ambijent sa širokim ulicama, ljubazno i uvek uslužno osoblje, kao i veliki parking prostor i dalje ostaju prednosti ovog objekta. Pogodnost kupovine u ovom, kao i svim Roda i Mercator trgovinama, jeste Pika kartica koja potrošačima omogućava beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mesečnih rata, kao i odloženo plaćanje do 30 dana.

*Popust se obračunava na kasi, popust ne važi za akcijske artikle, cigarete, vaučere, štampu i zaključane cene. Popust ne važi pri plaćanju na rate i odloženo čekovima građana. Popusti se ne odobravaju na Pika kredite.

Dobrodošli!

Ostale novosti
OBAVEŠTENJE O PRIVATNOSTI
14.01.2020. Aktuelno

OBAVEŠTENJE O PRIVATNOSTI

K plus Ocean tuna
13.01.2020. Aktuelno

K plus Ocean tuna

Novo iz K plusa
30.12.2019. Aktuelno

Novo iz K plusa

3 srećke za račun od 5.000 RSD
24.12.2019. Aktuelno

3 srećke za račun od 5.000 RSD