Info linijaPitajte nas
Košarkaški savez Srbije i Roda potpisali ugovor o sponzorstvu

Košarkaški savez Srbije i Roda potpisali ugovor o sponzorstvu

24.07.2015.

Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu između Košarkaškog saveza Srbije i Rode daje se doprinos daljem razvoju i promociji srpske košarke koja beleži uspehe i osvaja značajna priznanja na svetskom i evropskom nivou, rečeno je danas prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora u prostorijama KSS – a. Ovim dokumentom je definisano da će Roda  podržati održavanje takmičenja u ženskoj i juniorskoj ligi u naredne 3 godine, kao i da će se saradnja proširiti na dodatne zajedničke projekte i akcije, a sve u cilju promocije ovog sporta. Takođe, tokom ove saradnje, Roda će podržati izgradnju terena za basket 3 na 3.

 

„Činjenica da je dogovor o saradnji postignut još pre sjajnih rezultata naših najboljih košarkašica i muške selekcije do 20 godina, potvrđuje iskrenost želje ljudi RODE da na pravi način pomognu srpskoj košarci. Izuzetno mi je drago što je ovaj ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo, a još više me raduje što se on najvećim delom odnosi na podršku budućnosti naše košarke, na stvaranje novih igrača i igračica koji će nastaviti da osvajaju trofeje za Srbiju“, izjavio je posle potpisivanja ugovora Andrija Kleut, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

 

„Velika mi je čast, što je RODA potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije, postala ponosni sponzor srpske košarke, jer duboko verujemo da su sport i sportske vrednosti značajne za jedno društvo, pogotovo za omladinu“, rekla je Viktorija Radojević, izvršni direktor područja marketinga Mercator-S i dodala: „na ovaj način želeli smo da, kao društveno odgovorna kompanija, damo doprinos zajednici u kojoj poslujemo i da partnerskim odnosom sa Košarkaškim savezom Srbije pomognemo daljem razvoju košarke, kao i da pružimo podršku mladim talentovanim sportistima.“

 

Roda i Košarkaški savez Srbije, ovom prilikom, najavili su neke od narednih zajedničkih projekata među kojima je i otvaranje ekskluzivnih radnji „Shop in Shop“ u okviru RODA Megamarketa širom Srbije, u kojima će se prodavati proizvodi Košarkaškog saveza Srbije, košarkaška oprema i brendirani artikli. Pored toga najavljena je mogućnost organizacije letnjih košarkaških kampova i turnira, koji imaju za cilj da promovišu sport, odnosno košarku među omladinom.

Ostale novosti
Pivski festival
17.10.2017. Aktuelno

Pivski festival

Genije za režije
14.09.2017. Aktuelno

Genije za režije