Info linijaPitajte nas
Divan dan Roda Centru Šabac rođendan!

Divan dan Roda Centru Šabac rođendan!

18.02.2013.

Roda Centar u Šapcu, u subotu, 23. februara 2013. obeležava 4. rođendan. Uz bogat zabavni program, animaciju za decu, poklon iznenađenja i slavljeničku tortu, Šapčani će imati priliku da uživaju u celodnevnoj rođendanskoj proslavi.

Najmlađi posetioci moći će da podstaknu svoje kreativne sposobnosti u školici crtanja i slikanja, od 12 časova, u Lumpi igraonici. Za naše male sportiste, od 12 časova organizovali smo i takmičenje u kompjuterskim igricama i stonom tenisu, ispred prodavnice Centar tehnike. Lepši pol će imati priliku da dobije savete u šminkanju uz Avon i Oriflame besplatno šminkanje ili savete o zdravoj ishrani. U zabavnom delu programa nastupiće KUD Abrašević sa orjentalnim i latino plesom, Osnovna baletska škola Šabac, Zumba, gimnastički i fitnes klub, prošlogodišnji finalisti u takmičenju „Roda talenti“, a od 20 časova svi prisutni će moći da zaplešu uz nastup benda Anemon. I ove godine, od 18 časova, uz slavljeničku tortu za sve prisutne, Roda će zvanično napuniti 4 godine druženja sa svojim potrošačima.

Rođendanska atmosfera trajaće tokom celog vikenda te svakog 100-og potrošača u Roda Megamarketu, u subotu i nedelju, 23. i 24. februrara očekuje poklon iznenađenje i popust od 10 posto za kupovinu veću od 2.000 dinara. Popust od 10 posto očekuje i ljubitelje tehnike i kučnih aparata u Centru tehnike, koji u subotu, 23. februara ostvare kupovinu veću od 2.000 dinara.

Divan dan, dođite u Roda Centar da proslavimo rođendan!