Info linijaPitajte nas
Sa Pika karticom uštedite više od 30.000 dinara za godinu dana

Sa Pika karticom uštedite više od 30.000 dinara za godinu dana

27.01.2013.

Od 1. februara 2013. kompanija Mercator-S uvodi nove pogodnosti za korisnike Pika kartice, koje će omogućiti bržu i jednostavniju uštedu. Od sada, nova vrednost kupovine koja je potrebna za Pika bod iznosi 100 dinara, umesto dosadašnjih 500 dinara. Pored manjeg iznosa potrebne kupovine za jedan Pika bod, Mercator je vernim potrošačima omogućio da svoje Pika bodove dobiju i plaćanjem svim bankarskim i drugim platnim karticama, a ne samo gotovinom. Pika kartica i dalje omogućava beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mesečnih rata, kao i odloženo plaćanje do 30 dana.

Korisnici Pika kartice moći će od 1. februara na lakši i brži način da sakupljaju bodove. Svakih 100 dinara kupovine u Roda i Mercator trgovinama doneće korisnicima Pika kartice po jedan bod koji se sakuplja na Pika kartici. Sa svakom sledećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako na primer, sa 250 sakupljenih bodova, potrošači će moći da ostvare uštedu u iznosu 500 dinara, sa 1.250 sakupljenih bodova, uštedu u iznosu 5.000 dinara, odnosno sa 3.500 sakupljenih bodova, uštedu u iznosu 21.000 dinara. Period sakupljanja i korišćenja bodova ostaje nepromenjen i traje od 1. februara do 31. jula i od 1. avgusta do 31. januara, kada potrošači treba da iskoriste bodove koje su prikupili. Redovnom kupovinom i korišćenjem Pika kartice u Roda i Mercator trgovinama, potrošač, u proseku, može da uštedi i više od 30.000 dinara za godinu dana.

Sakupljanje bodova moguće je ostvariti kupovinom u svim Roda i Mercator trgovinama, kao i posebno označenim prodavnicama M tehnike, Intersporta, Avenija Mode, Modiane, parfimeriji Beautique, M restoranu i Santana baru.

Jednostavno uštedite!