Info linijaPitajte nas

Roda – Tamo gde je pobeda

fotografija kosarkaske reprezentacije srbije

 

Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu sa Košarkaškim savezom Srbije, Roda je s ponosom odlučila da da doprinos daljem razvoju i promociji srpske košarke koja beleži uspehe i osvaja značajna priznanja na svetskom i evropskom nivou.

Od tog trenutka podrška sa tribina postala je još snažnija. Na gotovo svakoj utakmici srpskih reprezentativaca Roda je najvećim fanovima naše reprezentativne košarke, putem svojim profila na društvenim mrežama, putem medija i drugih kanala komunikacije podelila na hiljade karata i tako omogućila mnogima da upravo sa tribina bodre srpske reprezentativce.

Pružila je podršku i jednom najvećih događaja van terena. Roda je pružila podršku organizaciji promocije novih dresova najboljih srpskih košarkaša i pozvala sve fanove da kupovinom ovih dresova pomognu razvoj košarke u Srbiji.

I to nije sve. Podelom velikog broja navijačkih rekvizita, iscrtavanjem lica u bojama srpske zastave i organizacijom interesantnih aktivacija na poluvremenima gotovo svih utakmica, Roda je tu da svaku pobedu srpske reprezentacije učini još spektakularnijom.