Info linijaPitajte nas

Roda ponosni sponzor „3 na 3 prvenstva Srbije" u basketu

PONOSNI SPONZOR NAJJAČE 3X3 LIGE SVETA

Nakon sjajne 2016. godine, Beograd je ponovo bio u znaku košarke. Nakon 35 turnira, na Trgu republike, održano FINALE RODA 3X3 PRVENSTVA SRBIJE 2017, a basket tim Olimp postao je novi šampion. Oni su, predvođeni sjajnim Ivanom Popovićem Žućom, zvanično najboljim igračem i najboljim strelcem turnira, bez poraza došli u finale zvanično najjače lige na svetu i tu savladali ekipu Zmajeva.

Taj uspeh svakako predstavlja veliko priznanje ako se uzme u obzir i to da su u polufinalu savladali ekipu iz Novog Sada koja godinama na FIBA 3x3 rang listi predstavlja najbolji tim svetskog i evropskog basket.

Novi šampioni Srbije osvojili su pehar, medalje, plaćen put i odlazak na Kvalifikacioni Masters turnir u Debrecinu 28-29.avgusta, novčanu nagradu od 150.000 dinara, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 20.000 dinara i robne nagrade KSS.

Finale Roda 3x3 prvenstva Srbije je za sve ljubitelje košarke predstavljao pravi spektakl. Roda je, kao ponosni sponzor KSS, spremila izuzetno atraktivan zabavni program, a posebno iznenađenje za sve navijače naše reprezentacije bila je postavka Rodinog KSS šopa u kojem su fanovi ovog sporta, po najpovoljnijim cenama, mogli da kupe neke od najlepših navijačkih rekvizita.

 

Roda 3x3 prvestvo Srbije je prema FIBA rang listi daleko najjača liga sveta. Tu poziciju suvereno drži već duže od godinu dana, odnosno od trenutka kada je Roda, podrškom organizatorima turnira i donacijom dva specijalna terena, značajno uticala na podizanje kvaliteta ovog takmičenja.

Vrednih nagrada je bilo i za druge timove

Drugoplasirana ekipa Zmajeva dobila je pehar i medalje, novčanu nagradu 75.000 din, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 10.000 din i robne nagrade KSS. Trećeplasirani tim iz Novog Sada je osvijio pehar, medalje i novčanu nagradu 30.000 din, nagradni vaučer za kupovinu u marketima Roda u vrednosti 5.000 din i robne nagrade KSS. Tim Zemun, koji šampionat bude završio na četvrtom mestu, dobio je robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije. U kategoriji juniora tri prvoplasirane ekipe osvojile su pehar, medalje i robne nagrade KSS, dok je četvrtoplasirani tim dobiti robne nagrade KSS.