Info linijaPitajte nas

Ženska košarkaška reprezentacija

Tamo gde se srcem navija za najbolje iz Srbije


Pored velike podrške muškoj seniorskoj reprezentaciji, nacionalnom prvenstvu 3x3 i juniorskoj ligi Srbije, Roda je svoju nesebičnu podršku dala i ženskoj košarci. Sa zadovoljstvom je sponzor seniorske i juniorske lige Srbije za dame i na taj način je dala podršku i nacionalnom timu naše zemlje. To je znatno uticalo na poboljšanje kvaliteta, dalo je dodatnu vrednost ženskoj reprezentaciji Srbije i pomoglo joj da na Olimpijskim igrama u Riju osvoji bronzanu medalju.

I sada smo ponovo tu. Spremni da ih bodrimo, da u njih verujemo i da se zajedno s njima radujemo! Roda je tamo gde se srcem navija za najbolje iz Srbije.

Roda je ponosni sponzor Košarkaškog saveza Srbije.

  


 

Roda podržala Women’s challenge na Adi Ciganliji

Povodom odlaska ženske seniorske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo u Češku, i u cilju promocije Roda 3x3 košarkaške discipline, u Beogradu se 11. juna na Adi Ciganliji održao prvi Roda 3x3 turnir za žene pod nazivom „Ada women’s challenge“.

Završni događaj turnira odigrao se na centralnom terenu organizacijom finalnih utakmica u seniorskoj konkurenciji, kao i revijalne utakmice između timova muške i ženske Roda 3x3 reprezentacije Srbije. Roda je kao sponzor turnira za sve prisutne organizovala razne zanimljive sadržaje i iznenađenja.

Na taj način više hiljada ljubitelja košarke je naše najbolje seniorke, evropske šampionke i bronzane sa Olimpijskih igara u Riju 2016, poželelo sreću uoči odlaska na Evropsko prvenstvo koje se u Češkoj održava od 16. do 25. juna.

 


 

Reprezentativne Srbije obradovale osnovce iz škole Aleksa Šantić

Akcijom „2000 lopti za buduće asoveˮ Roda je zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u 117 osnovnih i srednjih škola Molten lopštama obradovala mališane koji su pravi ljubitelja košarke. Specijalno iznenađenje organizovano je za osnovnu školu Aleksa Šantić iz Beograda, koju je posetila cela ženska reprezentacija Srbije i tom prilikom odigrala revijalnu utakmicu sa prvim timom ove škole.

Događaj je obeležilo mnogo sreće, radosti i iznenađenja naših mladih sportista i budućih asova koje smo obradovali košarkaškim loptama, a sve u cilju promovisanja sporta i sportskih vrednosti među mladima.