Info linijaPitajte nas

Miroslav Muta Nikolić: 1000 televizora, sve je to normalno

Legenda srpske košarke Miroslav Muta Nikolić još jednom se pojavio na malim ekranima i izgovorio „sve je to normalno”, antologijsku rečenicu po kojoj je ostao upamćen još pre 19 godina kada je naša zemlja osvojila Evropski šampionat u Barseloni. Iako današnji povod te izjave nije još jedna reprezentativna medalja, ipak možemo reći da se za kupce širom Srbije dogodilo nešto veliko.

Roda je za sve potrošače organizovala veliku porodičnu nagradnu igru „Tamo gde je sreća 1000 puta veća” u kojoj će onima sa najviše sreće pokloniti neverovatnih 1000 Alpha LED televizora, a Miroslav Muta Nikolić se pojavljuje na kraju tog spota i uz osmeh izgovara „1000 televizora, sve je to normalno“.

U vreme velikih prazničnih kupovina Roda je odlučila da svojim kupcima, koji u periodu od 15. decembra do 11. januara obave kupovinu veću od 2000 dinara, pruži mogućnost da budu deo velike porodične nagradne igre i osvoje jedan od 1000 vrednih Alpha LED televizora.

 Više informacija i odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pogledati OVDE, a pravila nagradne igre možete pogledati OVDE.