Info linijaPitajte nas

Kroasani

Maštali smo da napravimo najbolje pecivo. Nema brašna, recepta, začina i dodataka koje nismo isprobali,  mesili, da napravimo ono što ćete voleti. Što će vas uvek podsećati na toplinu doma. Tako je naša pekara postala prava radionica iz koje svakog dana nastaju umetnička dela. Uživajte!

Mnogi idealan početak dana shvataju ozbiljno i zato za doručak biraju ukusne zalogaje toplog i mekanog kroasana. U našoj pekari možete da pronađete baš taj idealan kroasan vrhunskog kvaliteta, uvek sočan i svež. To je ono naše pecivo, koje kada probate, jedan komad nikada neće biti dovoljan.   

Za lepše jutro uvek možete da kombinujete proizvode iz naše pekare. Isprobali smo mnogo recepata da napravimo ono što ćete voleti. Tako je nastao asortiman koji se proizvodi na tradicionalan način, za koji se biraju najkvalitetniji sastojci, proizvodi koji su pravljeni sa puno ljubavi i strpljenja, uvek sveži pekarski proizvodi ispečeni kod nas. 

 

ZAŠTO 89% ISPITANIKA BIRA NAŠE KROASANE?

 

Možda zato što su od premium lisnatog test i što se mese isključivo od maslaca i imaju nadev od fino topljene čokolade, Ili svežih kajsija, ili jednostavno zato što je sve rečeno pečeno pred vašim očima... u našim pekarama.

Istraživanje koje je sproveo IPSOS na uzorku od 607 ljudi, na teritoriji 4 grada u Srbiji u februaru 2022. godine, pokazuje da je 89% potrošača ocenilo naše francuske kroasane veoma dobrom ili odličnom ocenom.

 

PEČEMO VIŠE PUTA DNEVNO!

Ima li šta lepše od mirisa toplog peciva i hleba? Bez obzira na to da li u našu prodavnicu navratiš ujutru, poslepodne ili uveče, za tebe uvek imamo spremne sveže ispečene pekarske proizvode.

 

BOGATA PONUDA SVEŽE PEČENIH PROIZVODA NADOHVAT RUKE

Pratimo trendove i redovno uvodimo novitete, održavamo tradiciju i udovoljavamo željama svakog našeg kupca. Zato je izbor u našoj pekari jednom rečju - neverovatan. I što je najbolje, proizvodi su lako dostupni - nadohvat ruke i bez čekanja!