Info linijaPitajte nas

Kroasani

 

Maštali smo da napravimo najbolje pecivo. Nema brašna, recepta, začina i dodataka koje nismo isprobali,  mesili, da napravimo ono što ćete voleti. Što će vas uvek podsećati na toplinu doma. Tako je naša pekara postala prava radionica iz koje svakog dana nastaju umetnička dela. Uživajte!

Mnogi idealan početak dana shvataju ozbiljno i zato za doručak biraju ukusne zalogaje toplog i mekanog kroasana. U našoj pekari možete da pronađete baš taj idealan kroasan vrhunskog kvaliteta, uvek sočan i svež. To je ono naše pecivo, koje kada probate, jedan komad nikada neće biti dovoljan.   

Za lepše jutro uvek možete da kombinujete proizvode iz naše pekare. Isprobali smo mnogo recepata da napravimo ono što ćete voleti. Tako je nastao asortiman koji se proizvodi na tradicionalan način, za koji se biraju najkvalitetniji sastojci, proizvodi koji su pravljeni sa puno ljubavi i strpljenja, uvek sveži pekarski proizvodi ispečeni kod nas. 

 

 

Kroasan, za neodoljiv početak dana

Testo slažemo i nežnim puterom mažemo i sve radimo u skladu sa francuskom tradicijom, da bismo vas iznenadili slasnim ukusom.

Prazan, sa kajsijom ili vanilom, čokoladom i lešnikom– sve je kao iz sna kada se zlatna kora izlomi od dodira.  

O našim kroasanima možemo danima da pričamo jer – VOLIMO DA IM NE ODOLIMO!

 

Naši kroasani - Samo u Idea, Roda i Mercator pekarama.