Info linijaPitajte nas

Najčešća pitanja

SAKUPI SVOJU PLAY- TIME KOLEKCIJU I SAZNAJ VIŠE O FUDBALU!

 

Vreme je za Play-time! Ukoliko si strastven ljubitelj fudbala i želiš dodatno da naučiš nešto o svojim omiljenim igračima a pri tom se dobro zabaviš, priključi se programu lojalnosti koji smo pripremili za tebe, a u kojem je najpopularniji sport na svetu u centru pažnje.

 

Šta je Play-time?

Program lojalnosti u kojem kupovinom Play-time torbe za fizičko u iznosu od 299,99 dinara dobijaš gratis Play-time leksikon za čuvanje kartica sa likovima fudbalera kao I 10 gratis kartica.

Gde sve mogu da kupim Play-time torbu za fizičko?

U Idea, Roda i Mercator prodavnicama, kao i na IDEA online. 

Kako dolazim do kartica sa omiljenim fudbalerima?

Minimalni uslov za dobijanje kartica je račun od 1000din plus jedan artikal posebno obeležen oznakom Play-time. Za svaki od uslova dobija se po jedna kartica, jedna za iznos računa, a druga za kupovinu Play-time artikla. 

Koliko u jednom danu mogu da dobijem kartica?   

Maksimalan broj kartica po jednom računu je 10. Ovaj broj uključuje maksimalno 5 kartica na osnovu iznosa računa i još maksimalno 5 kartica na osnovu kupljenih proizvoda sa oznakom Play-time uz minimalni iznos računa od 1.000 dinara. 

Koliko kartica treba da sakupim u leksikonu?

Ukupno 162 kartice fudbalera koji predstavljaju različite zemlje i 4 kartice sa porukama kampanje. 

Šta mogu da saznam o fudbalerima?

Pored datuma i države u kojoj je rođen, broju koji nosi na dresu i poziciji, saznaćeš koliko je puta učestvovao u reprezentaciji i koliko je golova postigao, nastupima na svetskim prevenstvima i rezultatima konkretne reprezentacije na tim prvenstvima - broj učešća, najbolji plasman i broj osvojenih takmičenja. 

Koje su kartice sa porukama kampanje?

Želimo da zajedno doprinesemo širenju pozitivne poruke o sportu. Nema ništa loše u tome da ciljaš visoko, ali je važno da znaš da je fudbal timski sport i da je svaki član tima tu s razlogom, kao i da sportski duh nadmašuje svaku medalju, svaku pobedu ili poraz. Zato uvek poštuj svoje saigrače i svaku ekipu na terenu.

 

⚽️ Sada je tvoja prilika da pokažeš koliko zapravo voliš fudbal!